CANCEL·LAT!! 13 octubre: Operació PlasticOFF a Son Servera

ACTIVITAT CANCEL·LADA AMB MOTIU DE LA SITUACIÓ D’EMERGÈNCIA EN LA ZONA AFECTADA PER LES TRÀGIQUES INUNDACIONS.

13 octubre: Operació PlasticOFF a Son Servera

Des d’Amics de la Terra estem organitzant neteges reivindicatives amb la finalitat de netejar l’entorn i cridar l’atenció sobre la contaminació provocada pels envasos plàstics d’un sol ús.

Amb l’Operació PlasticOFF volem fer un pas més fent Auditories de Marca per tal d’identificar a quines empreses corresponen els diferents envasos que ens trobem abandonats en el nostre entorn. Els veritables culpables de la contaminació de plàstics en mars, rius i entorns terrestres són les empreses que posen en el mercat tones de plàstic i envasos d’un sol ús sense importar les seves repercussions sobre el medi ambient i la societat.

Ens veiem dissabte 13 al municipi de Son Servera. De 10 a 14 h farem Auditories de Marca al Pinar del Puig de Sa Bassa. Punt de trobada 10:00h a Son Servera al carrer Llorenç Cabrera (al costat de Eroski).

INSCRIPCIÓ per aquesta neteja a Son Servera: https://tinyurl.com/PlasticoffSonservera

Omplint el formulari d’inscripció podrem compartir cotxes també!

Aquesta activitat forma part de la campanya forma part de l’Operació PlasticOff. A través d’aquesta campanya volem:

  • Donar consells per reduir l’ús de plàstics en el teu dia a dia.
  • Informar la ciutadania sobre convocatòries per participar en les nostres neteges reivindicatives i els nostres “plastic attacks”.
  • Proporcionar informació per reclamar a empreses i administracions que canviïn les seves polítiques per frenar l’ús desmesurat de plàstics d’un sol ús.

Informa’t i participa a les properes recollides reivindicatives en aquest enllaç

Uneix-te a la revolta, desplastifícat!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies