Search
Close this search box.

Som una associació de persones per la defensa del medi ambient a Mallorca. Juntem a les persones per realitzar un canvi que ningú de nosaltres pot aconseguir tot sol. Pots ser part d’això.

Fent-te soci / sòcia d’Amics de la Terra ens ajudes a tirar endavant els nostres projectes i campanyes de conscienciació i sensibilització mediambiental amb eficàcia i independència.

Les persones sòcies es donen d’alta en una llista de correu electrònic exclusiva per mantenir-les informades sobre les nostres activitats i accions durant tot l’any. Poden participar en les decisions dels projectes, línees d’actuació, estratègiques, etc. També reben els nostres butlletins i tenen descomptes en els cursos i sortides que organitzam.

Quota de soci/a ordinària

El nostre número de compte és ES68 2056 0004 4010 0056 4524 (Caixa Colonya). O pots escriure’ns a participacio@amicsdelaterra.org o cridar al 971757939.

Com a persona associada, t’enviarem alguns correus per informar-te de les nostres activitats i accions. També rebràs els nostres butlletins mensuals i podràs gaudir de descomptes en els cursos i sortides que organitzam.

Formulari d’inscripció

  Persona 1


  DNINIEPassaport


  IndividualFamiliarReduïda

  (en cas de no tenir a mà les dades bancàries, remet-nos el formulari amb la resta de dades ara, i ens posarem en contacte amb tu posteriorment)

  Confirma que vols ser soci/a (obligatori)

  Per a la quota familiar, les altres persones (només majors de 14 anys) a incloure són:

  Persona 2


  DNINIEPassaport

  Persona 3


  DNINIEPassaport

  Política de privacitat

  *Art. 3º

  a) La protección, defensa y el estudio del medio ambiente, entendiendo éste en su sentido más amplio.

  b) La defensa de los intereses generales de los consumidores y usuarios.

  c) La mejora de la calidad ambiental y de vida de las comunidades humanas.

  d) La promoción de la educación integral, promoviendo actitudes positivas hacia el medio natural, la igualdad entre géneros y las personas en general, las actitudes pacifistas y la formación ocupacional.

  e) La promoción del asociacionismo juvenil e infantil.

  f) La prestación de servicios de formación y divulgación de temas ambientales, dedicados exclusivamente a la juventud de manera programada y continuada.

  g) La promoción del voluntariado ambiental.

  h) La cooperación y solidaridad internacional para la conservación del medio ambiente y el desarrollo sostenible.

  i) La defensa del patrimonio histórico-artístico y cultural.

  j) La defensa de los derechos humanos.

  k) La custodia del territorio para contribuir a la protección de los valores naturales, culturales y del paisaje en las Islas Baleares.

  Amics de la Terra Mallorca amb domicili en Avda. Comte de Sallent, 4-1ºA, 07003, Palma, és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat/da i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial decret (ES) 1720/2007 de 21 de desembre (RDLOPD)

  Sigues part del canvi!

  Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

   He llegit i accepto la Política de privacitat.