Associa’t

Som una associació de persones per la defensa del medi ambient a Mallorca. Juntem a les persones per realitzar un canvi que ningú de nosaltres pot aconseguir tot sol. Pots ser part d’això.

Fent-te soci / sòcia d’Amics de la Terra ens ajudes a tirar endavant els nostres projectes i campanyes de conscienciació i sensibilització mediambiental amb eficàcia i independència.

Les persones sòcies es donen d’alta en una llista de correu electrònic exclusiva per mantenir-les informades sobre les nostres activitats i accions durant tot l’any. Poden participar en les decisions dels projectes, línees d’actuació, estratègiques, etc. També reben els nostres butlletins i tenen descomptes en els cursos i sortides que organitzam.

Quota de soci/a ordinària

 • Individual: 10 € trimestre / 40 € anual
 • Familiar: 15 € trimestre / 60 € anual
 • Reduïda (entre 14 i 25 anys o majors de 65 anys): 5 € trimestre / 20 € anual

El nostre número de compte és ES68 2056 0004 4010 0056 4524 (Caixa Colonya). O pots escriure’ns a participacio@amicsdelaterra.org o cridar al 971757939.

Com a persona associada, t’enviarem alguns correus per informar-te de les nostres activitats i accions. També rebràs els nostres butlletins mensuals i podràs gaudir de descomptes en els cursos i sortides que organitzam.

 • Novetat 2021!: Ara, el teu suport com a soci/a d’Amics de la Terra Mallorca, a part de permetre’ns impulsar les nostres accions per a un futur més just per a persones i planeta, té nous avantatges: pots desgravar la teva quota en la declaració de la renda (el 80% de la quota en l’IRPF).

Formulari d’inscripció

  Persona 1


  DNINIEPassaport


  IndividualFamiliarReduïda

  (en cas de no tenir a mà les dades bancàries, remet-nos el formulari amb la resta de dades ara, i ens posarem en contacte amb tu posteriorment)

  Confirma que vols ser soci/a (obligatori)

  Per a la quota familiar, les altres persones (només majors de 14 anys) a incloure són:

  Persona 2


  DNINIEPassaport

  Persona 3


  DNINIEPassaport

  Política de privacitat

  *Art. 3º

  a) La protección y el estudio del medio ambiente, entendiendo este en su sentido más amplio.
  b) La defensa de los intereses generales de los consumidores y usuarios.
  c) La mejora de la calidad ambiental y de vida de las comunidades humanas.
  d) La promoción de la educación integral, promoviendo actitudes positivas hacia el medio natural, la igualdad entre los sexos y las personas en general, las actitudes pacifistas y la formación ocupacional.
  e) La promoción del asociacionismo juvenil e infantil.
  f) La cooperación y solidaridad internacional para la conservación del medio ambiente y el desarrollo sostenible.
  g) La defensa del patrimonio histórico-artístico y cultural.
  h) La defensa de los derechos humanos.

  Conforme a la vigente Ley Orgánica 15.13/12/1999 de Protección de Datos española, le informamos de que los datos que usted nos ha facilitado serán incluidos en nuestra base de datos con el fin de seguir ofreciéndole nuestras noticias. Usted puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en los términos y plazos establecidos por la L.O.15/1999, dirigiéndose a Amics de la Terra, av. Comte Sallent 4, 1º A, Palma, en el teléfono 971 757939, o correo-e amics@amicsdelaterra.org

  At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies