Artistes compromesos, Mallorcalma i Thxagain organitzen l’exposició “Amics de la Terra”

Reserva la teva agenda per al primer cap de setmana d’octubre!

De l’1 al 3 d’octubre, la Finca Son Mut (Llucmajor), serà l’escenari d’una exposició d’art multimèdia “Amics de la Terra”, la qual examina la relació entre natura, art i identitat cultural.

  • Divendres 1 a diumenge 3 d’octubre
  • Inscripció prèvia obligatòria aquí: https://forms.gle/z3FuNiqf4BLN5BjVA
  • Inauguració exposició: a les 17.00 h de divendres 1 d’octubre.
  • Hi haurà música i moltes sorpreses més en aquesta ubicació tan especial!
  • No t’ho perdis!

Mallorca, com a illa, i la pandèmia, com període d’aïllament, podrien portar-nos a la desafecció de la societat, però en canvi, de la combinació d’ambdós factors ha donat pas, recentment, a una nova onada de creativitat. En particular, un redescobriment de materials i tradicions locals.

Mitjançant la fotografia, l’escultura, la pintura, el cinema, els tèxtils i l’art performatiu, els i les artistes que col·laboren en aquesta exposició, tracten diversos aspectes de la vida en l’illa, incloent-hi les influències polítiques i socioeconòmiques que han existit durant molt de temps com a part del patrimoni comú de Mallorca.

Aquesta exposició, organitzada amb molta cura i il·lusió per Mallorcalma (Lily Sielaff) i Thxagain (Benjamin Merten), compta amb joves artistes compromesos com Anna Alexandra, Kate Bellm, Vera Edwards, Xim Izquierdo, Claire O’Keefe, Balthazar Klarwein, Adriana Meunié, Carlota Santamaría i Toni Salom.

Part dels beneficis d’aquesta exposició seran donats a l’entitat ecologista Amics de la Terra Mallorca, entitat sense ànim de lucre amb més de 25 anys de feina fomentant el canvi local i global cap a una societat respectuosa amb el medi ambient, justa i solidària, i la preservació ambiental a Mallorca.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies