Anem a la Vaga Feminista!

Com a ecologistes treballem per la justícia i contra tot tipus de desigualtat. Per aquest motiu, ens sumem a la vaga laboral, la vaga de cures i la vaga de consum del 8 de març. Juntes anem a lluitar per aconseguir la igualtat en les nostres societats.

Som totes! Vine a la manifestació!

Aquesta mobilització és possible gràcies a l’aliança de dones que durant segles han defensat els nostres drets. La llista de dones activistes per aconseguir la igualtat real va en augment. És la mobilització multitudinària, contínua i transversal la que ens permetrà aconseguir d’una vegada per sempre els drets que la història patriarcal ens ha negat durant mil·lennis. Dones camperoles, dones urbanes, totes ens sumem a aquesta lluita que creix de forma imparable.

Som totes. Juntes, parem el món en una vaga sense precedents que seguirà nodrint i afermat el moviment feminista. En l’actualitat la pobresa i la precarietat laboral afecten principalment a les dones, tan sol a Espanya guanyem un 35% menys de mitjana que els homes.

A Amics de la Terra lluitem per la justícia social i la justícia ambiental, però aquests objectius no seran possibles sense la justícia de gènere, que afecta a totes les facetes de la nostra vida.

Per aquests motius ens unim a la vaga feminista, per sumar i visibilitzar que som totes les que recolzem i formem part de la lluita feminista.

Uneix-te!

Manifestació a Palma, 8 de març a les 19:00h. Plaza Espanya.

Convocatòries manifestacions

Manifest 8M

#LasMujeresDelMedioAmbienteParamos

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies