Amics de la Terra t’invita a una tardor de cinema transformador!

Aquesta tardor, des d’Amics de la Terra estem organitzant un cicle documental amb 3 pel·lícules molt especials i amb contingut transformador!

De moment us avancem aquest “SPOILER“!

Prepareu les vostres agendes, aquestes 3 pel·lícules són molt noves (es van estrenar en 2019 i 2020) i tracten temàtiques com la justícia social, la lluita del local al global, la importància de les dones al medi rural, de la conservació de la biodiversitat, del lobby dels combustibles fòssils i plàstic, de l’agricultura regenerativa i compostatge per lluitar contra la crisi climàtica  i iniciatives ciutadanes apoderadores del Sud Global que ens poden servir de fons d’inspiració per aconseguir justícia global amb paràmetres ambientals!

En aquest context de distanciament social i mesures de seguretat sanitàries per la COVID-19, estem organitzant aquest cicle combinant modalitats presencial i no presencial.

Les 3 pel·lícules es projectaran en versió original amb subtítols en castellà o català (segons disponibilitat).

HONEYLAND la projectarem presencialment gràcies a la col·laboració de CineCiutat a principis de novembre (oportunitat única per a veure a Mallorca aquesta maravellosa i molt premiada pel·lícula! Aviat tindrem els detalls i farem la convocatòria específica). (Tràiler aquí ).

THE STORY OF PLASTIC (Tràiler aquí) i KISS THE GROUND (Tràiler aquí) les projectarem com a screenings virtuals a finals de novembre l’una i a mitjan desembre l’altra.

Aviat tindrem tota la informació detallada a la nostra web i xarxes socials!

T’animes?

Aquest projecte és possible gràcies a la nostra col·laboració amb l’Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies