Amics de la Terra s’adhereix al Manifest d’Avui per Demà

Avui Per Demà” és la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per una Llei de Benestar per a les Generacions Presents i Futures de les Illes Balears que el GOB de les Illes Balears vol dur al Parlament Balear. Una llei per garantir la sostenibilitat de la vida i el benestar de les futures generacions davant els reptes ecològics, climàtics i socials als quals haurem de fer front.

Aquesta llei neix amb la voluntat de fer tot el que estigui a les nostres mans perquè els infants i joves d’avui i els que vendran demà, que viuen o vulguin viure a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, gaudeixin d’un entorn ecològic digne i òptim, base imprescindible per a qualsevol benestar econòmic i social.

És una llei que surt del poble amb l’objectiu de comprometre els poders polítics a un debat real tenint en compte la seva responsabilitat per garantir el benestar de les generacions futures. Per poder defensar al Parlament aquesta ILP fa falta aconseguir 7500 signatures abans del 23 de juny.

Amics de la Terra Mallorca ens hem adherit al Manifest de suport a la ILP i participarem en el Mosaic humà de dissabte 28 de maig.

Des d’Amics de la Terra t’animem a:

  • signar la ILP si encara no ho has fet (aquí trobaràs informació dels diferents punts de recollida de signatures)
  • participar en el Mosaic humà de dia 28 (contacta amb educacio@amicsdelaterra.org si vols venir amb nosaltres)
Cada vegada som més persones i col·lectius compromesos amb la justícia intergeneracional i la justícia climàtica.
Perquè tota l’acció política d’avui tengui en compte com pot afectar el benestar social i ambiental de demà.
Tu també ets part del canvi! Fes-ho possible!
At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies