Amics de la Terra recolza la mobilització d’aquest setembre reivindicatiu! 20 S + 27 S

Resum de mobilitzacions – Setmana pel Clima – Mallorca:

De divendres 20 a divendres 27, hi ha tallers, xerrades, concentracions, bicicletades, conferencies i finalment, la gran manifestació per la Vaga Mundial pel Clima.

Aquí pots veure el programa en detall.

 

Destaquem 2 mobilitzacions que tenen resposta també a nivell estatal i mundial, gràcies a l’esforç de la joventut:

 

 

  • Vaga Mundial pel Clima: setembre reivindicatiu!

Els estudiants de tot el món (aquí tenim Fridays for Future Mallorca, fridaysforfuture.mallorca@gmail.com) estan organitzant mobilitzacions per al divendres 20 i divendres 27 de setembre.

 

  •  Divendres 20 de setembre: Inici de la Setmana Mundial pel Clima.

Concentració a les 18:00 h a Plaça Cort (Palma)

https://www.facebook.com/events/2474384179317854/

Fridays for Future Mallorca, entitats ecologistes de Mallorca, juntament amb el suport de part de la comunitat educativa (encapçalada per Docents pel Futur) i de la comunitat científica de les Illes Balears (LINCC) organitza aquesta mobilització per reivindicar polítiques reals, urgents i eficients per fer front a la lluita contra la crisi climàtica i a la protecció del territori.

És el “pistoletazo de salida” cap a la gran vaga mundial i manifestació del següent divendres, 27 S. Uneix-te!

 

  • Divendres 27 de setembre: Vaga mundial pel clima.

Manifestació amb sortida a les 12:00 h des de la Plaça del Tub, Palma.

https://www.facebook.com/events/484995879000322/

Des d’Amics de la Terra Mallorca recolzem aquest moviment estudiantil que està revolucionant el panorama mundial de la lluita contra el canvi climàtic, demanant justícia climàtica i accions urgents i valents dels governs i de la societat.

La ciència fa dècades que alerta sobre els impactes del canvi climàtic en les nostres ecosistemes i societats, i ara estem veient que els efectes són fins i tot més greus del que es preveu. Si no els forcem a actuar d’una vegada per sempre, la vida en el planeta es veurà seriosament compromesa.

Les Illes Balears, són unes de les zones més vulnerables davant el canvi climàtic, si no es limita l’increment de la temperatura mitjana global en 1,5 °C, les conseqüències per a les generacions presents i futures seran catastròfiques.

Aquesta crisi climàtica és conseqüència d’un model basat en els combustibles fòssils i en l’explotació dels recursos de forma compulsiva sense importar les conseqüències socials i ambientals. La crisi afecta a tota la població, però encara més a les persones que habiten les regions més empobrides, per la qual cosa és indispensable reclamar justícia climàtica durant les mobilitzacions.

La joventut pel clima ha despertat, i toca a les nostres portes.

Uneix-te a aquest moviment imparable que canviarà la història. És ara o mai!

 

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies