Amics de la Terra Mallorca considera positiva la decisió d’abandonar el projecte de l’aparcament de la Llotja

Amics de la Terra Mallorca considera positiva la decisió d’abandonar el projecte de l’aparcament de la Llotja

Amics de la Terra de Mallorca considera positivament que l’Autoritat Portuària i a l’Ajuntament de Palma hagi fet marxa enrere en el projecte de construir un aparcament davant de la Llotja, i els insta a què ho arxivin de manera definitiva.

Semblant desbarat, des d’un punt de vista paisatgístic, patrimonial i de mobilitat, mereix ser no solament suspès, sinó descartat definitivament, puix que provocaria conseqüències molt negatives, de diferent índole. En aquest sentit, Amics de la Terra fa seves les consideracions que entitats com a Arca han posat de manifest.

El pretès aparcament contradiu les més elementals polítiques de mobilitat que estan sent aplicades a les ciutats europees més avançades, i que, en essència, es concreten en una cosa molt senzilla: treure els cotxes dels seus centres.

Induir al fet que cotxes accedeixin a llocs tan cèntrics i emblemàtics de la ciutat en cerca d’aparcament no se sosté en cap concepte, i suposaria tirar per terra tres anys de tímids intents per part del departament de mobilitat municipal de reconduir la greu situació que Palma presenta en aquest aspecte.

Certament, hi ha hagut millores pel que fa a mobilitat, encara que al nostre judici insuficients, i per això ens alegrem enormement que una decisió tan perjudicial hagi estat rebutjada.
Esperem que no torni a plantejar-se en el futur.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies