Amics de la Terra Mallorca canvia de president

En la seva Assemblea General de socis celebrada aquest cap de setmana a Ariany, Amics de la Terra Mallorca ha renovat la seva Junta Directiva escollint un nou President, Mariano Reaño, i incorporant dues persones noves amb perfil jove en la nova direcció.

Mariano Reaño, llicenciat en dret, és conegut sobretot pel seu activisme a favor d’una mobilitat sostenible i per la seva participació en diverses plataformes per frenar la degradació del territori. La Presidenta sortint, Sandy Hemingway, que porta més de 10 anys en el càrrec seguirà sent membre de la Junta Directiva. Els membres de l’Assemblea van reconèixer la seva labor de tots aquests anys i ella va insistir que continuarà treballant voluntàriament per a l’associació igual que fins ara.
En la assemblea un dels temes debatuts amb profunditat tractava de les dificultats per dur a terme un autoconsum d’energia elèctrica amb renovables. Un dels objectius de Amics de la Terra en el 2017 seria aconseguir un canvi en la legislació estatal que actualment penalitza els particulars que produeixen la seva pròpia energia amb renovables per l’autoconsum.
Es van marcar diversos objectius pel 2017 com investigar i denunciar la contaminació de creuers, promoure la reducció d’envasos, informar sobre la situació i dur a terme accions sobre espècies invasores que afecten la biodiversitat mallorquina.
Amics de la Terra Mallorca ha anat creixent cada any des de la seva fundació en 1994 i juntament amb Amics de la Terra Eivissa constitueix un dels grups ecologistes més importants de les Illes Balears.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies