Amics de la Terra exigeix que es paralitzi la construcció d’un parc d’oci en el Bosc de Bellver i que es detenguin les tales d’arbres

Amics de la Terra Mallorca considera que hi ha ubicacions en el terme municipal de Palma idònies per a aquest projecte que no entren en col·lisió amb la protecció a la naturalesa i amb la preservació del pulmó verd de Palma per a la seva finalitat principal.

Per a Amics de la Terra, els usos recreatius han de restringir-se aquells que no entren en conflicte amb la preservació de l’enclavament com un petit santuari natural. Així doncs, han de cessar immediatament les tales que s’han iniciat amb el propòsit de dur a terme aquesta qüestionable obra.

L’organització ecologista també exigeix que els projectes municipals es facin sempre respectant l’arbratge, i aprofita per a expressar la seva preocupació per la sort que puguin córrer alguns exemplars situats en el que serà la zona per als vianants de Nuredduna.

Els ecologistes voldrien que els polítics responsables assumissin d’una vegada per sempre que els arbres no són mobiliari urbà, sinó font de vida, embornals de CO₂ i purificadors de l’aire, i que un banc pot construir-se en un dia, però un arbre adult triga desenes d’anys a consolidar-se i proporcionar la frondositat que les ciutats necessiten per a lluitar contra l’efecte illa de calor, una preocupació que cada vegada serà més apressant.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies