Amics de la Terra afavoreix la protecció de la Serra amb el directori de consum “Made in Tramuntana”

-Amics de la Terra llança l’actualització d’aquest pràctic directori web com a campanya de suport al comerç local de la Serra de Tramuntana.

-Està dirigit a residents i visitants (disponible en 4 idiomes) i de moment inclou gairebé 70 punts de venda local, quedant oberta a noves incorporacions.

-La ciutadania pot donar suport als petits comerços i pageses de la Serra triant consumir productes d’origen i elaboració local.

-Aquest consum pot contribuir al fet que no s’abandoni l’activitat primària de la Serra, responsable en gran part, del modelatge d’un paisatge natural i cultural de valor incalculable.

Amics de la Terra Mallorca acabem de llançar l’actualització de la nostra web directori de punts de venda de productes de la Serra de Tramuntana: https://made-in-tramuntana.org

Aquest directori web va ser originàriament estrenat en 2019 amb l’objectiu de facilitar i promoure el consum de productes d’origen i elaboració local que, mitjançant la seva producció, ajuden a conservar el paisatge natural i cultural de la Serra, permetent que els seus agricultors, ramaders i artesans puguin continuar preservant-la.

Durant aquest últim any, travessat per la crisi sanitària de la COVID-19 i de greus conseqüències per al teixit social i econòmic de la Serra, Amics de la Terra ha treballat en l’actualització del directori, ampliant el nombre de comerços, revisant horaris d’obertura, informació de contacte i adequant els contactes a la Llei de Protecció de Dades.

Amb aquesta actualització, el directori ha incorporat gairebé 70 punts de venda, des de petites botigues i mercats locals, fins a finques i productors que fan venda directa a la Serra de Tramuntana, i quedant oberta a noves incorporacions a través de la mateixa web.

Aquest directori web habilitat en 4 idiomes (català, castellà, anglès i alemany) ha rebut gairebé 2000 visites i cerques durant aquest últim any, tan interessades per tipologia de producte, com per localització.

El Consorci de la Serra de Tramuntana ha donat suport a l’actualització del directori i l’aprofitarà per a enfortir la marca de la Serra de Tramuntana que està desenvolupant.

En les pròximes setmanes Amics de la Terra treballarà en la difusió de la web entre tots aquells llocs que poden tenir interès a divulgar-ho, com són administracions locals, oficines d’informació turística, hotels, etc., amb l’objectiu de donar-lo a conèixer tant a residents com a visitants.

Des d’Amics de la Terra volem aprofitar aquest nou impuls a la web “Made in Tramuntana” per a visibilitzar la importància del consum de productes de la Serra, que dona suport també als petits comerços locals en els quals es venen productes tan variats com verdura, mel, oli o vi de la Serra.

Convidem a la ciutadania a sumar-se a aquesta mena de consum quan visiten la Serra i als restaurants, cafeteries i allotjaments de la zona a incorporar aquests criteris de compra de proximitat i aquests productes als seus menús.

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.