[Agenda] dissabte 26 d’octubre – visita de finca pel Dia d’Acció per una Bona Alimentació

Dissabte 26 d’octubre celebrem el dia d’Acció per una Bona Alimentació, iniciativa europea pel #GoodFoodGoodFarming Day!

Agricultors, agricultores, col·lectius i ciutadania ens unim per tota Europa per a reivindicar una bona alimentació, justa i respectuosa amb el medi ambient. Els grups d’Amics de la Terra estarem reclamant un altre tipus d’alimentació per tot el continent. En el cas d’Espanya reclamem una alimentació basada en la sobirania alimentària i aprofitarem per a dir STOP Ramaderia Industrial!

La política agrària comú ha fomentat l’expansió de la ramaderia industrial. Però podem donar-li la volta i exigir que doni suport a una ramaderia a petita escala i l’accés a aliments sans i respectuosos amb el medi ambient.

Estem preparant un taller de ciència ciutadana per a visibilitzar les alternatives al nostre abast en el consum alimentari responsable. Menys carn, millor carn!

A més degustarem productes provinents de finques locals.

A Mallorca organitzem una visita a una finca per a mostrar el valor ambiental de la ramaderia a petita escala i com aquesta contribueix al bon estat dels ecosistemes. Veurem el cas de ramaderia extensiva utilitzada per a la prevenció d’incendis.

Som part d’un moviment mundial que lluita i reclama polítiques concordes als límits del planeta, que posin la cura de les persones i el planeta per sobre del benefici d’uns pocs.

Vine al Dia d’Acció per una Bona Alimentació!

 

Aquest projecte ha estat finançada per la Unió Europea. El mateix és d’exclusiva responsabilitat d’Amics de la Terra i no pot considerar-se un reflex de l’opinió de la UE.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies