Abril: 30 dies en bicicleta. T’apuntes?

30 Dies amb bici és un moviment ciutadà i comunitari amb la missió és promoure l’ús diari i quotidià de la bicicleta.

30 Dies amb bici només té una norma: “pedala a qualsevol part cada dia durant els 30 dies d’abril -una volta a la poma, 20 quilòmetres fins a l a feina, o un passeig al capvespre, qualsevol cosa que et vingui bé- i comparteix les teves aventures online”.

30 Dies amb bici promou l’ús diari i quotidià de la bicicleta perquè usar la bici enriqueix les nostres vides, cuida el planeta Terra i fa les ciutats un espai més amable.

30 Dies amb bici va néixer a Minneapolis (Minnesota, USA) al 2010 amb el nom de 30 Days of Biking com una iniciativa de dos amics, Patrick Stephenson i Zachariah Schaap, per crear una comunitat, alhora virtual i real, que promogués l’ús quotidià de la bicicleta perquè ens agrada, és bo per a la nostra salut i ens fa millors persones. Van allistar als seus amics per anar el bici amb ells el mes d’abril, altres usuaris de Twitter van agafar el compromís i aviat eren uns pocs centenars de ciclistes pedalant junts a tot el món.

Anar amb bici durant cada dia del mes d’abril i compartir la informació amb altres persones.

A Palma, ho ha promogut Biciutat, i Amics de la Terra s’ha compromès a col·laborar en la difusió d’una iniciativa tan beneficiosa en l’individual i col·lectivament.

Per sumar-te a la iniciativa i més informació aquí

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies