6 d’octubre: Dia d’Acció Global i presentació de “Sinfonía para el cambio”

6 d’octubre: Dia d’Acció Global i presentació de “Sinfonía para el cambio”

Vine al Dia d’Acció per la Justícia Climàtica i Energètica!

En el Dia d’Acció Global els grups d’Amics de la Terra de tot el món ens unim per segon any en una acció global per reclamar justícia climàtica i energètica.

Des d’Amics de la Terra Mallorca estem preparant una acció reivindicativa en què a més et convidem a conèixer testimonis de diferents persones que d’una manera o altra lluiten per afavorir la transició cap a una societat on les persones i el planeta estiguin al centre de les polítiques. Hem recollit aquestes petites històries d’herois i heroïnes en un llibre anomenat “Simfonia per al canvi“, que volem presentar-te amb música en viu!

És un llibre d’esperança que volem presentar-te en aquest dia d’Acció. També hi aprofitarem per reclamar alternatives que posin a les persones en valor i redueixin l’impacte de l’activitat humana en el clima.

Som part d’un moviment mundial que lluita al costat de les comunitats per transformar el model energètic actual, amb solucions reals. Volem demostrar que quan lluitem junts som més forts.

Vols conèixer històries i testimonis de persones que ja aposten pel canvi?

PRESENTAM “SINFONIA PARA EL CAMBIO”

ON? Mercat Ecològic de Plaça dels Patins (Plaça del Bisbe Berenguer de Palou) – Palma.

QUAN? Dissabte 6 d’octubre

HORA? de 12 a 13 h.

COMPTAM AMB LA LECTURA DELS ARTICLES DELS ACTIVISTES DE MALLORCA:

Carlos Valentí Aguiló (S’Altra Senalla i Masa Crítica); Carlos Zayas Mariátegui (reforestació de Son Torrella amb espècies autòctones); Christer Söderberg (Associació EnConciencia i Cicle Carbon S.L); Àfrica Bauzà (estudiant de doctorat en justícia climàtica); Lluís Vecina Rufiandis (estudiant de Belles Arts) i Joan Jaume Sansó Oliver (il·lustrador i graduat en Belles Arts); i l’alumnat de l’ESPA del CEPA Camp Rodó (creadors del Rap “Esperanza y Vida” sobre el canvi climàtic).

A més, el disseny del llibre és d’ARTILUS· disseny gràfic, de Mallorca també.

VINE I MOU-TE AL RITME DE LA SIMFONIA PER AL CANVI, AMB LA MÚSICA EN DIRECTE DEL “SINGIN’LAB – Laboratori de cant” !

Hi haurà música en viu, poesia, una fotoacció i un petit picapica. T’animes?

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies