[2a edició: feb 2020] Curs agroecològic: mètode biointensiu a Mallorca!

La segona edició a Mallorca d’aquest curs que va ser tan profitós el passat octubre, ja té calendari!

2a Edició del curs a Mallorca: febrer 2020

Si t’interessa, des d’Amics de la Terra impartim el segon curs, de 3 dies de durada, de la mà d’un gran expert en aquest sistema de cultiu: Guillermo Rodríguez Barreiro, enginyer agrònom i Mestre Nivell Intermedi del Mètode Biointensiu.

  • Lloc: FincaEls 5 Elements: Centre d’interpretació de l’agroecologia i les energies renovables”, al municipi d’Alcúdia.
  • Dates: 2n cap de setmana de febrer 2020: divendres 7 + dissabte 8 + diumenge 9 de febrer.
  • Horaris: el divendres de 16.00 a 20:00h, i dissabte i diumenge de 9.00 a 20:00h (dinar inclòs amb la inscripció).
  • Preu: Tria la teva modalitat d’inscripció (a/ b/ c)!:

a) Inscripció + llibre de regal: 60 €.

b) Inscripció fes-te soci/sòcia: si et fas soci/sòcia la teva quota de 60 € (anual, 1r any amb Amigos de la Tierra España) cobrirà el curs + llibre de regal i a més podràs desgravar-te-la (75%).

c) Inscripció ja sóc soci/sòcia (si ja ets soci/sòcia d’Amics de la Terra Mallorca o Amigos de la Tierra España): el curs + llibre de regal tindran un cost de 15 €.

 

En què consisteix aquest mètode de cultiu agroecològic?

El “Mètode biointensiu de cultiu d’aliments” és un mètode d’agricultura ecològica sostenible de petita escala, adaptable a qualsevol clima, i enfocat a l’autoconsum i la petita comercialització.

Pots llegir més detalls explicatius sobre el mètode a l’article que vam publicar per la 1a edició (octubre 2019).

Des d’Amics de la Terra us animem a participar-hi, ja que amb un 70% del sòl en procés de desertificació, l’agroecologia es converteix en una gran aliada contra els reptes ambientals i climàtics.

 

Aquest projecte compta amb el suport del Ministeri per a la Transició Ecològica a través de la Fundació Biodiversitat.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies