27 d’octubre: activitat per recuperar la zona cremada de la Serra de Tramuntana

Seguim organitzant voluntariat per recuperar la zona cremada i us volem convidar i animar a participar a la segona activitat d’Amics de la Terra per recuperar la Serra de Tramuntana.

L’activitat serà diumenge 27 d’octubre de 10 a 14h a La Trapa, per fer actuacions de reconstrucció de marjades, retirada de reixeta i protectors de pinotells cremats, moure brancat i troncs cremats, etc. Les tasques les coordinarà en Joan Joan del GOB.

Important: cal anar ben calçat i dur roba que es pugui embrutar, el GOB ens deixarà guants de feina. Hi ha una hora de caminada amb pujada per arribar a les cases de la Trapa.

Menjar i beure: cal que dueu aigua i berenar. Hi ha l’opció lliure de quedar-se a dinar allà, i cal que duguem el menjar també. Penseu que per l’horari val la pena que dinem allà i així gaudim del entorn i la companyia, i tornem amb tranquil·litat.

Lloc de trobada: diumenge 27 d’octubre 9.00h a l’aparcament del conservatori per compartir cotxes, o a les 10h a Sant Elm, davant del bar Molí (avinguda la Trapa, travessant el poble al final de tot).

Per confirmar que podeu venir necessitem que ens envieu un mail ABANS DEL DIMARTS 22 D’OCTUBRE a: participacio@amicsdelaterra.org

MOLTES GRÀCIES PER IMPLICAR-VOS EN LA RECUPERACIÓ DE LA SERRA DE TRAMUNTANA!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies