CANCEL·LAT: Dia dels Boscos amb recorregut per la Comuna de Bunyola amb Amics de la Terra

ACTIVITAT CANCEL·LADA!

Dissabte 21 de març és el Dia Internacional dels Boscos, i organitzem aquesta sortida guiada per l’alzinar de La Comuna de Bunyola, amb recorregut per aprendre sobre “allò que ens aporta la natura i que moltes vegades desconeixem”: conèixer per conservar i actuar. Vine a celebrar-lo amb Amics de la Terra!

Farem un recorregut fàcil, de 2 hores de durada, guiat pel geògraf i estudiòs de la Comuna de Bunyola, en Pere Brunet Estarellas.

Aquesta activitat és gratuïta però amb inscripció obligatòria prèvia aquí: https://tinyurl.com/AmicsTerra21M

  • Tens 2 opcions per trobar-nos:

A) Si vols caminar més: a les 09:15 h a la plaça del poble, davant l’aturada del Bus 220 que connecta Palma amb Bunyola.

Faràs un passeig extra, d’anada i tornada, a més de les 2 hores de recorregut programat, però si estàs motivat/da, val la pena!

B) Si vols caminar menys: a les 10:30 h a Cas Garriguer, àrea recreativa a dalt.

Pots accedir amb cotxe – preguem que pugeu el mínim de cotxes.

De fet, com veureu a l’enllaç d’inscripció, us demanem triar logística per facilitar arribar en transport públic, i si no és possible, intentar fer cotxada.

La línia 220 connecta Palma amb Bunyola. Si agafes el bus que surt els dissabtes a les 08:45 des de Plaça Espanya, arribes puntual al punt de trobada a les 09:15 h: https://www.tib.org/es/web/ctm/autobus/linia/220

Uneix-te!

ACTIVITAT CANCEL·LADA!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies