2 i 3 de juliol: Jornada tècnica: Compostatge municipal, comunitari i domèstic, i taller de compostatge domèstic

Amics de la Terra, l’ajuntament de Porreres i la Mancomunitat des Raiguer tenen el gust de convidar-vos a 5 activitats sota el lema “Compostatge municipal, comunitari i domèstic a Mallorca. Reptes i alternatives” que pretenen analitzar la situació actual dels residus orgànics a Mallorca, els principals reptes als que s’enfronta i possibles alternatives.

On es farà: dijous 2 de juliol (Sala Polivalent, carrer Veiet 17, Porreres) i la mateixa jornada es repeteix el divendres 3 de juliol (Auditori ses Cases des Mestres, carrer Jaume I, 16, Santa Maria del Camí)

Horari: 9 a 13:30 h Jornada tècnica (4 ponents, 3 d’ells ens explicaran experiències pràctiques i que funcionen de compostatge comunitari i municipal a la península).

On es farà: Sala Polivalent, carrer Veiet 17, Porreres

Horari: 17:00 h a 20:00 h Taller teòric i pràctic d’elaboració de compostatge

Podeu veure el programa detallat de la jornada amb els ponents, ponències i la resta d’activitats aquí:

Triptic jornades i activitats compost

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org o cridar al 646 956 336:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

Projecte finançat per l’Eix Leader:

Mallorca Rural, UE – Comisión FEADER, Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, FOGAIBA – Govern de les Illes Balears, LEADER.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies