Search
Close this search box.

[19 octubre] Seminario web “Intercanvi d’experiències Nord-Sud per a enfortir la Sobirania Alimentària a través del mètode agroecològic biointensiu”

T’interessa la solidaritat entre pobles i moviments socials? Com contribuir a l’activisme ecosocial del local al global?

Dimecres que ve 19 d’octubre no et perdis aquest webinar que teixeix aliances -entre Nicaragua i Illes Balears – a través del mètode agroecològic biointensivo per a l’enfortiment de la Soberanía Alimentaria de pobles i comunitats.

-Dimecres 19 d’octubre

-18.00 h (hora a l’Estat espanyol) // 10.00 h (hora a Nicaragua)

-Enllaç de connexió per al públic participant:

https://us06web.zoom.us/j/81327793949

 • Panelistes:
 1. Elisa García (tècnica d’Amics de la Terra Mallorca): presentació del seminari i ponents.
 2. Liliane Spendeler (mestre biointensivista nivell bàsic): Sobirania alimentària i relació amb el mètode biointensiu.
 3. Guillermo Rodríguez (mestre biointensivista nivell intermedi): Experiència amb el mètode biointensiu des de Nicaragua fins a Espanya.
 4. Oscar Bermúdez (tècnic del projecte a Nicaragua i mestre biointensivista nivell bàsic): El mètode biointensiu i la millora la nutrició familiar.
 5. Dayra López Menocal (productora agroecològica de Nicaragua de la comunitat Papaturro): Produint aliments sans en llars saludables.
 6. Adrián Ordóñez (productor agroecològic a les Illes Balears): Experiència amb el mètode biointensiu a Mallorca en cultiu a petita escala per a la seva comercialització.
 7. Espai final reservat per a conversar i compartir entre panelistes i públic participant.

Aquesta activitat forma part d’un projecte més ampli que Amics de la Terra desenvolupa amb el suport de la DG Cooperació, de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, del Govern de les Illes Balears, la coordinació de Amigos de la Tierra a Nicaragua i l’ONG local ASODELCO (Asociación para el Desarrollo Local Ecosostenible en Río San Juan) per a contribuir la seguretat alimentària, capacitació tècnica i millora de mitjans de vida, producció i comercialització dels cultius de gairebé 200 famílies pageses agrupades en cooperatives i comunitats d’aquesta zona del sud de Nicaragua.

 • ACTUALITZACIÓ (21/10/2022): Si no vas poder assistir al webinar, pots veure’l en diferit al nostre canal de Youtube:

 

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

  He llegit i accepto la Política de privacitat.