[15 feb-15 març] Amics de la Terra llança el concurs fotogràfic “Bo per a tu, bo per a la natura”

Des d’Amics de la Terra organitzem diverses activitats d’educació i sensibilització ambiental per a conèixer com la Política Agrària Comunitària pot contribuir a la transició ecològica, i com des de l’àmbit individual i col·lectiu podem aplicar l’estratègia de la “granja a la taula” en els nostres hàbits de consum sent més actius per a aconseguir un millor sistema d’alimentació i agrícola.

Durant aquests pròxims mesos durem a terme diverses activitats, com alhora aquest concurs fotogràfic, o visites a finques agrícoles de producció ecològica, per acostar-nos així, a una alimentació local i de temporada, centrant-nos en alternatives per a combinar els aliments i obtenir l’energia que precisem d’una manera saludable.

Si vius a Mallorca, t’agrada el món de la fotografia i vols contribuir a visibilitzar que la teva salut està lligada a la salut dels ecosistemes i la natura….

…no et perdis aquest concurs!

  • Concurs fotogràfic “Bo per a tu, bo per a la Natura
  • Del 15 de febrer al 15 de març 2022
  • Consulta les bases detallades del concurs [aquí]
  • T’esperen premis amb la col·laboració de Terranostra, el primer supermercat cooperatiu de Mallorca.

T’animes?

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies