14 octubre: Uneix-te al Dia d’Acció per la Justícia Climàtica i Energètica!

Des d’Amics de la Terra estem organitzant una gran acció global el dissabte 14 d’octubre en la qual participen tots els grups de la nostra federació, amb accions descentralitzades a tot el món.

A Mallorca estem preparant una acció lúdica i reivindicativa en la qual et convidem a participar per denunciar els abusos de poder de les grans energètiques i reclamar justícia climàtica.

Programa: Allibera la teva energia!

  • 10h a 18h: Vine a pintar amb l’artista SOMA el mural
  • 11h a 12:30h: Gimcana familiar sobre l’energia
  • 12:30h: Concert amb el grup La Vereda
  • 14:00h: Pamboliada amb productes locals
  • 15:30h a 17h: Taller de poesia musical amb ImproTematicSon

Lloc: solar al costat de l’IES Aurora Picornell (c. de Barranquilla cantonada c. de Bogotà, zona Llevant, Palma).

Aquí podeu descarregar el programa del 14 d’octubre per compartir (PDF, 0,5MB).

Participa i ajuda!

Estem fent reunions i organitzant les activitats pel que si a més de participar vols ajudar envia un correu a participacio@amicsdelaterra.org.

Lluita per aconseguir justícia climàtica i energètica

Les empreses energètiques estan destruint la vida de les comunitats a tot el món, contaminen els nostres rius, les nostres terres i el nostre aire, acceleren el canvi climàtic i acaparen terres, expulsant a comunitats senceres i privant-los dels seus recursos.

Però no ens faran callar, podem canviar-ho.

Som part d’un moviment mundial que lluita al costat de les comunitats per transformar el model energètic actual, amb solucions reals. Volem demostrar que quan lluitem junts som més forts.

Vols participar en un moviment global que lluita per la gent i el planeta per aconseguir justícia climàtica i energètica?

Uneix-te al Dia d’Acció d’Amics de la Terra! Allibera la teva energia!

La federació d’Amics de la Terra Internacional uneix a diferents organitzacions de tot el món. Som un moviment de base horitzontal i assembleari on l@s activistes són nostra principal força per aconseguir justícia climàtica i energètica.

Si vols conèixer millor el nostre treball en aquest tema et convidem al fet que visitis l’àrea de clima i energia de la nostra web estatal o de la del nostre grup a Mallorca.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies