[14 nov-8 des] Participa en el concurs d’Instagram #LaVidaEnVerd, d’Amics de la Terra!

Et preocupa el medi ambient? Vols inspirar a altres amb les teves propostes?

En un context de crisi climàtica, accions com anar amb bici, menjar menys carn, reduir el consum elèctric, etc, estan molt bé, però… ni la culpa ni la solució està en canvis individuals.

La mobilització col·lectiva és la clau!

Per això, hem creat un concurs/repte per a inspirar a més gent a passar a l’acció, perquè la societat i la classe política desperti de la seva letargia i entre tots i totes aconseguir un món més just i verd.

L’objectiu és visibilitzar, a través d’Instagram, els hàbits i iniciatives que les persones que viuen a Mallorca duen a terme per a combatre la crisi climàtica.

  • Bases detallades del concurs #LaVidaEnVerd:

1. QUI POT PARTICIPAR?
Qualsevol persona que viu a Mallorca, excepte els/les membres del jurat.

2. EXPLICACIÓ DEL CONCURS:

El repte compta amb 4 temàtiques a través de les quals Amics de la Terra volem visibilitzar els hàbits i iniciatives inspiradores/transformadores que les persones que viuen a Mallorca duen a terme per a combatre la crisi climàtica, del local al global, i de l’àmbit individual, al col·lectiu:

 

1a temàtica) Energia i justícia climàtica
2a temàtica) Recursos naturals i residus
3a temàtica) Sobirania alimentària
4a temàtica) Biodiversitat

3. COM PARTICIPAR-HI?

Publica una foto al teu Instagram mostrant una acció que duus a terme per a fer front a la crisi climàtica, en una o diverses de les 4 temàtiques esmentades en el punt 2 (pots fer més d’una).
No oblidis etiquetar-nos en ella (@amicsdelaterra_mallorca) i utilitzar el hashtag del repte (#LaVidaEnVerd).

Comenta els nostres posts d’Instagram, sobre aquestes temàtiques (els anirem publicant durant aquestes setmanes, cada 2-3 dies, el primer serà aquest dijous 17… No t’ho perdis!)

Etiqueta a mínim 3 persones en algun dels nostres posts. (IMPORTANT: si aconsegueixes que elles participin també, pots guanyar el premi ecoinfuencer).

4. TERMINI PER A PARTICIPAR.
El repte comença el dilluns 14 de novembre i acaba el dijous 8 de desembre de 2022.
En l’apartat 5 es detalla com farem la comunicació a les persones guanyadores.

5. PREMIS.

Hi ha 3 categories:

1- Premi a la millor iniciativa: Es valorarà tant l’impacte positiu que comporta aquesta acció/hàbit/iniciativa que mostri la teva foto, juntament amb la narrativa/explicació que l’acompanyi, així com la conclusió inspiradora amb la qual a moure a l’acció a més persones.

2- Premi al millor comentari: Es valorarà la coherència i l’enteniment de la problemàtica i la reflexió personal en els comentaris que realitzis en els nostres posts d’Instagram.

3- Premi ecoinfluencer: Es valorarà la participació i implicació de terceres persones que aconsegueixis mobilitzar a través dels posts (si a més d’etiquetar a persones, també aconsegueixes que aquestes se sumin al repte).

Els/les guanyadors/es rebran un kit de productes relacionats amb un model de consum responsable, reutilitzable i sostenible.

Amics de la Terra Mallorca es posarà en contacte amb les persones guanyadores, mitjançant missatge directe d’Instagram, en un màxim de 30 dies una vegada finalitzat el termini del concurs.

6. JURAT:
El jurat està format per membres de la Junta Directiva d’Amics de la Terra Mallorca.
Els paràmetres de valoració, detallats en l’apartat 5 (Premis), tindran en compte el tipus d’accions/iniciatives, la seva narrativa, abast i potencial inspirador/transformador sobre les temàtiques de l’apartat 2 (Explicació del repte).

7. PROTECCIÓ DE DADES:
Amics de la Terra Mallorca amb domicili en Av. Comte de Sallent, 4, 1rA, 07003 Palma, és la responsable del tractament de les dades personals de les persones participants, aquestes dades seran tractades de conformitat amb el disposat a les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), la Llei orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial decret (ES) 1720/2007 de 21 de desembre (RDLOPD).
Pots consultar la nostra política de protecció de dades aquí: Política de Privacitat.

La participació en aquest concurs-repte implica la total acceptació d’aquestes bases.

Per l’acceptació de les bases, les persones usuàries estan obligades a no publicar cap contingut que pugui estar lligat a drets de propietat intel·lectual a terceres persones (incloent drets d’exclusivitat o publicitat).

Aquest concurs/repte forma part d’un projecte més ampli d’Amics de la Terra Mallorca sobre educació ambiental i empoderament de la ciutadania com agent de transformació ecosocial, amb el suport de la Conselleria de Medi ambient i Territori del Govern de les Illes Balears.

Estam renovant la web. Potser trobes detalls en construcció. Gràcies.

Estamos renovando la web. Quizás encuentres detalles en construcción. Gracias.

We are renewing the website. You may find details under construction. Thanks.

Estam renovant la web. Potser trobes detalls en construcció. Gràcies.

Estamos renovando la web. Quizás encuentres detalles en construcción. Gracias.

We are renewing the website. You may find details under construction. Thanks.

Estam renovant la web. Potser trobes detalls en construcció. Gràcies.

Estamos renovando la web. Quizás encuentres detalles en construcción. Gracias.

We are renewing the website. You may find details under construction. Thanks.