14 de setembre: activitat per recuperar la zona cremada de la Serra de Tramuntana

Ens posem ja mans a l’obra per recuperar la zona cremada i us volem convidar i animar a participar a la primera activitat d’Amics de la Terra per recuperar la Serra de Tramuntana.

L’activitat serà dissabte 14 de setembre de 9 a 14h a Andratx, per fer actuacions de contenció del sòl, retirar material i altres orientacions que ens donin els tècnics. Protecció Civil i l’ajuntament ens donarà el material necessari per fer les feines.

Lloc de trobada: dissabte 14 de setembre a les 8:15h a l’aparcament del conservatori per compartir cotxes, o a les 9h a l’ajuntament d’Andratx.

Per confirmar que podeu venir necessito que m’envieu un mail ABANS DEL 10 DE SETEMBRE amb: participacio@amicsdelaterra.org

1 i 2: Aquesta informació ens la demanen a Protecció Civil d’Andratx i sense ella no ens deixen participar. Ho fan com a mesura de prevenció i per a que ens cobreixi una assegurança.

MOLTES GRÀCIES PER IMPLICAR-VOS EN LA RECUPERACIÓ DE LA SERRA DE TRAMUNTANA!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies