Search
Close this search box.

[dissabte 11D i dilluns 13D] Formació sobre Autoconsum i participació ciutadana en la transició energètica, amb Amics de la Terra

Amics de la Terra Mallorca organitzem aquesta formació teòrico-pràctica adreçada a la ciutadania (tant per particulars com per comunitats de veïns) amb la finalitat d’apropar les possibilitats, eines, informació i oportunitats disponibles i accessibles ara mateix, amb legislació i subvencions favorables a l’autoconsum energètic.

Considerem que la participació ciutadana és clau per al canvi de model energètic, i així, per una banda, lluitar contra la crisi climàtica i la pobresa energètica, i per altra banda, avançar cap a la democratització i socialització energètica, aprofitant prioritàriament cobertes urbanes.

-La formació consisteix en 2 jornades. Es pot assistir només a 1 d’elles o a ambdues.

-Dissabte 11 de desembre 2021: visita guiada i explicativa per una instal·lació d’autoconsum energètica. De 10 a 13 h, a Palma, polígon Son Rossinyol.

-Dilluns 13 de desembre 2021: formació amb 2 experts en autoconsum energètic. De 18 a 20 h, a Palma, Edifici Sa Riera.

Places limitades. Inscripció prèvia obligatòria, aquí:

https://tinyurl.com/AutoconsumAdTM1221

Amics de la Terra fa temps intentem facilitar l’empoderament ciutadà per a la transició energètica renovable i la justícia climàtica.

Aquesta formació forma part d’un projecte més ampli sobre Educació per a la Transformació Social que Amics de la Terra Mallorca desenvolupa amb el suport de la DG Cooperació, de la Conselleria d’Afers Socials i Esport, del Govern de les Illes Balears.

[ACTUALITZACIÓ]: Compartim AQUÍ la presentació que va emprar el ponent Ángel Gallego durant la formació teòrica de dilluns 13 de desembre 2021, amb la voluntat de facilitar els detalls a les persones que van participar amb Amics de la Terra presencialment, i de fer accessible la informació a qualsevol persona amb interès en la qüestió.

També pots veure algunes imatges de la visita formativa de dissabte 11 de desmbre 2021, aquí.

 

  • Més notícies relacionades:

Amics de la Terra estrenem guia ciutadana per crear Comunitats energètiques, pas a pas

[divendres 4 juny – online] Taula rodona-debat “Iniciatives participatives i transformadores per a la Transició Energètica”

[vídeo] Passa a l’acció climàtica i anima’t a posar en marxa una Comunitat Energètica, a Mallorca!

Compartim la nostra formació sobre Autoconsum Energètic del passat divendres 11 D

[#LaVidaEnVerd] Energia i justícia climàtica: no tenim PLANeta B!

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.