[10-16 desembre] Projecció virtual de la pel·lícula que mostra la importància del sòl per a combatre el canvi climàtic

-Arriba la tercera i última de les projeccions que, des d’Amics de la Terra organitzem dins del nostre cicle documental Tardor de cinema transformador.

-Es projecta en format virtual, de forma gratuïta i accessible, del 10 al 16 de desembre.

“KISS THE GROUND” (Besa el sòl) és un inspirador i nou documental que mostra la importància del sòl i el compostatge a l’hora de combatre el canvi climàtic, i solucions al nostre abast per fer-lo.

Experts científics i activistes (i algunes celebritats) fan equip per il·lustrar un aspecte clau però freqüentment oblidat en la lluita climàtica i pel canvi de model alimentari: la conservació del sòl i el tancament del cicle de la matèria orgànica.

Aquesta estratègia permet acció veïnal, col·lectiva, proactiva i apoderadora de persones, tant al medi rural com al medi urbà.

Amics de la Terra Mallorca comptem amb passes per a què un bon nombre de persones pugueu veure’l.

Inscripció prèvia obligatòria per a la projecció: https://tinyurl.com/CinemaTerra

El formulari d’inscripció és senzill i té un parell de preguntes per obtenir informació que ens servirà per  escriure un petit informe sobre el potencial transformador de la pel·lícula.

Una vegada inscrit, rebràs un email amb l’enllaç de la pel·lícula i amb la contrasenya per accedir a la projecció, i entre dijous 10 i dimecres 16 de desembre, pots visualitzar-ho a l’hora que vulguis i des de ca teva, una vegada t’enviem l’enllaç i contrasenya.

Per favor, per tal d’evitar gastar visualitzacions, només accedeix a l’enllaç de la pel·lícula quan vagis a veure-la.

Aquí pots veure el tràiler. No et perdis el documental KISS THE GROUND!

(el podràs veure en versió original amb subtítols)

El nostre cicle documental “Tardor de Cinema Transformador“, el qual realitzam com a campanya de sensibilització sobre la importància de la ciutadania com agent de canvi per aconseguir justícia global amb paràmetres ambientals en el context de la COVID-19, compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma (Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI).

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies