Search
Close this search box.

ūüí°‚ÄčEnc√©n l’energia comunit√†ria

T’imagines que l’energia comunit√†ria comenc√©s a multiplicar-se per tot el pa√≠s? Que cada vegada hi hagu√©s m√©s persones gestionant la seva pr√≤pia energia renovable? Nosaltres ens ho imaginem, i creiem que √©s possible, per√≤ per a aix√≤, hem de reclamar-ho!

M√©s de trenta organitzacions llancem la campanya ‚ÄúEnc√©n l’Energia Comunit√†ria‚ÄĚ, per a reclamar al Govern un suport decidit a les comunitats energ√®tiques.

Des de la Coalici√≥ per l’Energia Comunit√†ria, de la qual formem part¬†Amics¬†de la¬†Terra, estem recaptant signatures per a canviar les normes del joc.

Uneix-te!

√Čs indispensable avan√ßar cap a una transici√≥ energ√®tica justa basada en l’equitat de la ciutadania i en la democratitzaci√≥ del model energ√®tic. Per a aquest fi l’Energia Comunit√†ria √©s la clau per a no deixar-nos cap escletxa a l’hora d’implantar les energies renovables i fer-lo de forma descentralitzada i respectuosa amb l’entorn i les persones.

Les grans empreses de l’energia s’enriqueixen a costa nostra, i no els importen les greus conseq√ľ√®ncies socials i ambientals que les seves decisions tenen per a la poblaci√≥.

Si volem canviar el model energ√®tic actual, que √©s tremendament injust i priva d’energia a les persones que es troben en situaci√≥ de precarietat, necessitem apostar per l’Energia Comunit√†ria. √Čs el cam√≠ per a un canvi real: democratitzar el model energ√®tic, garantir el dret a l’energia i combatre la crisi clim√†tica.

Per aix√≤ necessitem que t’uneixis i, entre totes, reclamar al Govern un impuls decidit per l’energia comunit√†ria, i transformar aix√≠ el sistema energ√®tic cap a un m√©s just, 100% renovable i participatiu.

Signa! Enc√©n el dret a l’energia!

 

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.