Recursos naturals i residus

Diumenge 5 juliol: Sortida a a la finca Ca’n Caló (Ruberts, Sencelles)

Amics de la Terra, l’ajuntament de Porreres i la Mancomunitat des Raiguer tenen el gust de convidar-vos a 5 activitats sota el lema “Compostatge municipal, comunitari i domèstic a Mallorca. Reptes i alternatives” que pretenen analitzar la situació actual dels residus orgànics a Mallorca, els principals reptes als que s’enfronta i possibles alternatives.

Triptic jornades i activitats compost

10:00 h a 13:00 h. Farem una visita a un finca agrària ecològica (www.cancalo.com) que fa compostatge amb totes les restes orgàniques que genera, fent així un aprofitament total i tancant el cicle. També veurem con fer biofertilitzant. Hi haurà un piscolabis de productes locals i ecològics.

Lloc de trobada: diumenge a les 09:00 h al pàrquing del Conservatori de Palma o a les 10 h directament a la finca de Ruberts (Sencelles). Per arribar a la finca: carretera vella de Sineu, km 24 a mà dreta trobareu un indicador que posa “Pina, Algaida, Montuïri”, l’agafeu i a 500 m hi ha l’entrada de a finca a mà dreta (just km 5,2).

Places limitades. Els/les socis/es d’Amics de la Terra tindran preferència

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

Projecte finançat per l’Eix Leader:

Mallorca Rural, UE – Comisión FEADER, Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, FOGAIBA – Govern de les Illes Balears, LEADER.