Recursos naturals i residus

Dissabte 10 setembre: neteja de la platja es Carbó

El dissabte 10 de setembre anirem a netejar la platja d’es Carbó, una platja molt natural que va acumulant residus de les persones que la gaudeixen i que el mar porta. Després dinar i bany a la mateixa platja (opcional). Per arribar a la platja hi haurem d’anar a peu (40′ per la platja). Un o dos cotxes duran els materials de neteja a la mateixa platja. Aquesta activitat la organitza Greenpeace i col·laborem altres entitats

Cal dur: ben calçats, si teniu guants de feina, gorra, crema solar, banyador, tovallola, aigua abastament i dinar.

Lloc de trobada i durada: ens trobarem al pàrquing del Conservatori de Palma a les 8:30 h i tornarem a estar per Palma sobre les 17-18h (l’activitat de voluntariat s’acabarà a les 13h, després la estona que vulgueu estar). Compartirem cotxes. Els que vulgueu anar directes el punt de trobada indiqueu en la inscripció i us especificarem el punt de trobada a la Colònia Sant Jordi).

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Termini d’inscripció fins 8 de setembre (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!

(Foto: Bárbara Soto)