Recursos naturals i residus

27 de juny: Taller de compostatge comunitari – agrícola i construcció compostera

Amics de la Terra, l’ajuntament de Porreres i la Mancomunitat des Raiguer tenen el gust de convidar-vos a 5 activitats sota el lema “Compostatge municipal, comunitari i domèstic a Mallorca. Reptes i alternatives” que pretenen analitzar la situació actual dels residus orgànics a Mallorca, els principals reptes als que s’enfronta i possibles alternatives.

On es farà: El taller es farà a la Cooperativa Coanegre, polígon industrial Son Llaüt, finca de son Barca de Santa Maria del Camí.

Horari: 9:30 h a 12:30h Taller teòric i pràctic d’elaboració de compostatge per a horts. També s’ensenyarà a construir una compostadora amb palets.

Podeu veure el programa complert amb les 5 activitats aquí:

Triptic jornades i activitats compost

Places limitades. Els/les socis/es d’Amics de la Terra tindran preferència

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

Projecte finançat per l’Eix Leader:

Mallorca Rural, UE – Comisión FEADER, Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, FOGAIBA – Govern de les Illes Balears, LEADER.