Recursos naturals i residus

2 i 3 de juliol: Jornada tècnica: Compostatge municipal, comunitari i domèstic, i taller de compostatge domèstic

Amics de la Terra, l’ajuntament de Porreres i la Mancomunitat des Raiguer tenen el gust de convidar-vos a 5 activitats sota el lema “Compostatge municipal, comunitari i domèstic a Mallorca. Reptes i alternatives” que pretenen analitzar la situació actual dels residus orgànics a Mallorca, els principals reptes als que s’enfronta i possibles alternatives.

On es farà: dijous 2 de juliol (Sala Polivalent, carrer Veiet 17, Porreres) i la mateixa jornada es repeteix el divendres 3 de juliol (Auditori ses Cases des Mestres, carrer Jaume I, 16, Santa Maria del Camí)

Horari: 9 a 13:30 h Jornada tècnica (4 ponents, 3 d’ells ens explicaran experiències pràctiques i que funcionen de compostatge comunitari i municipal a la península).

On es farà: Sala Polivalent, carrer Veiet 17, Porreres

Horari: 17:00 h a 20:00 h Taller teòric i pràctic d’elaboració de compostatge

Podeu veure el programa detallat de la jornada amb els ponents, ponències i la resta d’activitats aquí:

Triptic jornades i activitats compost

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org o cridar al 646 956 336:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

Projecte finançat per l’Eix Leader:

Mallorca Rural, UE – Comisión FEADER, Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, FOGAIBA – Govern de les Illes Balears, LEADER.