Resum del que vam aprendre a les sortides "Aigua és vida que no se t'escapi""

. . 'Aigua és vida, que no se t'escapi' és un nou projecte d'Amics de la Terra que pretén sensibilitzar i informar a la ciutadania sobre com funciona i quin són els elements principals del cicle d'aigua dolça i depurada, la problemàtica associada i com el canvi climàtic influeix en el cicle del aigua. També volem promoure uns hàbits més respectuosos de consum d'aigua.

Nou informe: Impactes del TTIP en el sector agroalimentari espanyol

Els casos per intoxicacions alimentàries pel bacteri I.coli són un 5.300% més freqüents a EUA que en la UE Les condicions de traçabilitat, seguretat alimentària i maneig en escorxador a EUA disten molt de les exigides en la UE pel que necessiten la utilització de forts desinfectants càrnics, prohibits a Europa, per evitar més casos d'intoxicacions per bacteris.

El Molinar Port Petit anem al Ministeri de Medi Ambient per consultar l'expedient d'avaluació d'impacte ambiental del projecte

. . 20 octubre 2016 La campanya "Al Molinar, port petit", composta per sis entitats de diferents àmbits i de la qual Amics de la Terra forma part des de la seva constitució, envia una delegació a les oficines del Ministeri de Medi ambient per a la visita de la documentació administrativa de l'expedient d'avaluació d'impacte ambiental núm. 20130212 i titulat "Remodelació i millora de les instal·lacions del Club Marítim Molinar de Llevant (Palma de Mallorca)".

La Plataforma «Salvem ses Fontanelles» adverteix les administracions que permetre un segon macrocentre comercial és una irresponsabilitat

. 5 octubre 2016 Davant dels problemes de congestió que està provocant el «Fan Mallorca Shopping» tot just acabat d'inaugurar, que obliga a tancar les sortides de l'autovia, la Plataforma adverteix que l'obertura d'un nou centre comercial a la zona, agreujaria encara més la situació, provocant un col·lapse definitiu dels accessos a l'aeroport.

Entitats socials relacionades amb Cabrera presenten un manifest per a la conservació del Parc Nacional

. . 30 setembre 2016 En el marc dels actes de celebració del 25è aniversari de la declaració del Parc Nacional marítimo-terrestre de l'arxipèlag de Cabrera, ahir es va realitzar al centre de visitants del parc (Colònia de Sant Jordi) una taula rodona en la que participaren diferents entitats relacionades amb l'espai protegit, bé sigui per la reivindicació que donà lloc a la protecció, pel posterior seguiment crític de la gestió a través del patronat del parc, per l'estudi científic dels seus valors naturals o per la participació en feines de voluntariat ambiental.