11 setembre 19h - Xerrada "El nostre lloc a l'univers: de la Terra a les estrelles, un viatge en el temps"

. . Xerrada "El nostre lloc a l'univers: de la Terra a les estrelles, un viatge en el temps" Seguint amb la nostra celebració dels 20 anys, Amics de la Terra organitza aquesta xerrada per fer un recorregut fascinant per l'univers, des del nostre planeta fins als límits d'allò que és visible. Un viatge per reconèixer el lloc que ocupem en el cosmos.

Els valors singulars de l'arxipèlag de Cabrera que es podrien veure afectats per les prospeccions

. . Un visita a Cabrera sempre és garantia de passar un dia fantàstic en contacte amb la natura. El Parc Nacional Marítim-terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera és l'únic Parc Nacional de les Balears, comprèn dues illes i quinze illots, té una superfície total de 10.021 hectàrees de les quals només 1.318 són de terra i presenta uns 57 km de línia de costa, principalment de penya-segats, només amb dues petites platges . Geològicament és la continuació de la "Serra de Llevant", té un sòl pobre i calcari i és un exemple de l'ecosistema insular mediterrani. Ens ensenya com era la costa balear abans de tota la intervenció i modificació que ha patit a les illes majors.

Amics de la Terra critica la política contrària i incoherent del Govern en la compra pública

Amics de la Terra ha enviat una carta a Joana M. Camps Bosch, Consellera d'Educació, Cultura i Universitats, criticant els criteris de licitació per a la contractació de la gestió del servei públic de menjador escolar de centres docents públics de les Illes Balears, que es va publicar al BOIB el passat 11 de juny.

Amics de la Terra denuncia que les bosses de plàstic representen un greu problema pels nostres mars

Avui 3 de juliol es celebra un any més el dia sense bosses, amb especial atenció a l'impacte marí i amb esperances en les novetats europees. Amics de la Terra se suma a la celebració d'aquesta data en coalició amb la campanya internacional [1] promoguda per Zero Waste [2] i exigeix al govern central una solució definitiva a aquesta problemàtica que és un llast per als nostres mars.

28 juny 17h: "Ens sobra energia per aturar les prospeccions"

. . Dissabte 28 de juny és el Dia d'Acció Global Contra les Prospeccions d'Hidrocarburs. Hi ha organitzades accions arreu del país i el món per mostrar el rebuig a aquest despropòsit i reivindicar la conservació dels nostres preuats valors naturals i un canvi de model energètic basat en l'estalvi, l'eficiència i les energies renovables.