Amics de la Terra demana no retirar la posidònia al Parc Natural es Trenc-Salobrar

. . 4 abril 2016 Aquest matí Amics de la Terra ha presentat les seves al•legacions a l'avantprojecte de llei de declaració del parc natural es Trenc-Salobrar de Campos, que el Govern Balear ha sotmès a exposició pública en les darreres setmanes. Amics de la Terra felicita al Govern Balear per la iniciativa i per la inclusió de mesures tan necessàries per restaurar les zones degradades, la majoria com a resultat de la gran pressió humana sobre la zona.

Abril: 30 dies en bicicleta. T'apuntes?

. . Què és 30 Dies amb bici? 30 Dies amb bici és un moviment ciutadà i comunitari amb la missió és promoure l'ús diari i quotidià de la bicicleta. 30 Dies amb bici només té una norma: “pedala a qualsevol part cada dia durant els 30 dies d'abril -una volta a la poma, 20 quilòmetres fins a l a feina, o un passeig al capvespre, qualsevol cosa que et vingui bé- i comparteix les teves aventures online”.

Dissabte 23 d'abril: Sortida a les Salines d'es Trenc

. . Dissabte 23 d'abril: Sortida a les Salines d'es Trenc. El dissabte 23 d'abril farem una visita guiada a les Salines d'Es Trenc (Campos). Passejarem per aquest idíl·lic paratge natural per conèixer la seva història i el procés de fabricació de la sal marina (un producte natural i local). Més info sobre ses Salines d'Es Trenc

NoalTTIP Mallorca sol·licita impulsar la creació de la comissió d’estudi sobre l’afectació del TTIP a les Illes Balears

La plataforma No al TTIP Mallorca, com a impulsora de la campanya contra els tractats TTIP, CETA i TISA (Tractat específic de Serveis) a Mallorca, ha sol·licitat a la Presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, la creació immediata d'aquesta Comissió Parlamentària i la seva voluntat de mantenir una reunió de treball amb una delegació del Govern per ajudar a iniciar els treballs d'aquesta comissió i col•laborar-hi activament.

Recollim un premi per la labor contra les prospeccions: Aliança Mar Blava

. . El dilluns 14 de març a la tarda va tenir lloc a l'Auditori de Palma de Mallorca l'acte de lliurament dels V Premis Onda Cero Mallorca en els quals l'Aliança Mar Blava va ser guardonada amb el premi en la categoria de Medi ambient. En aquest acte, l'Aliança va estar representada per Carlos Bravo, Coordinador del Secretariat Tècnic de l'Aliança, Jordi Bichara (Heaven & Earth, Eivissa) i Rebeca Moreno (Amics de la Terra Mallorca).