Et regalem una auditoria energètica!

. . A Amics de la Terra, dins dels nostres objectius per avançar cap a l'energia comunitària, l'eficiència i l'estalvi energètic, estem realitzant un projecte d'auditories energètiques i volem oferir-te l'oportunitat de participar-hi. Com? Regalant-te una auditoria energètica.

En el Dia Mundial de l'Eficiència Energètica Amics de la terra inicia el seu projecte d'auditories energètiques domèstiques

. . Avui 5 de març, Dia Mundial de l'Eficiència Energètica, Amics de la Terra comença un projecte d'auditories energètiques domèstiques que permet millorar l'eficiència i l'estalvi energètic en 30 llars. Els resultats de les auditories s'empraran per elaborar un estudi que faciliti la posada en marxa d'aquest tipus de projectes entre la població.

La nostra dependència del petroli i els seus impactes als països empobrits

Amics de la Terra comença un nou projecte de sensibilització sobre la nostra dependència del petroli i els seus impactes ambientals i socioeconòmics. Aquest nou projecte es durà a terme a les illes de Mallorca i Eivissa i vol mostrar la situació actual de dependència energètica del petroli a les Illes Balears i els efectes que aquest model causa, no només a les Illes Balears, si no a les comunitats de països exportadores de hidrocarburs. El nostre model depèn totalment de les importacions dels combustibles fòssils que venen d’altres països. Aquesta indústria extractiva només dona beneficis a les empreses petrolieres, mentre que les comunitats locals moltes vegades pateixen els efectes negatius de l’explotació petroliera.

24 febrer 19h Xerrada TTIP: Protecció de dades i propietat intel·lectual. Com afectarà l'ús d'internet i els medicaments genèrics?

Tractats de lliure comerç (TTIP, CITA i TESA): Com afectaran a la teva vida? Dimarts 24 de febrer a les 19h la Plataforma NoalTTIP Mallorca seguim amb un cicle de xerrades per tractar diferents temes sobre els tractats de lliure comerç. Xerrada "Protecció de dades i propietat intel·lectual. Com afectarà l'ús d'internet i els medicaments genèrics?" a càrrec de Paula Ross, Consell Ciutadà de Podem Palma.

En el Dia mundial de les zones humides denunciem l'estat de destrucció de ses Fontanelles

Les obres a ses Fontanelles s'han reprès a marxes forçades, després d'uns quants mesos d'inactivitat de les màquines. Avui, dia 2 de febrer, es celebra el dia mundial de les zones humides. La Plataforma en defensa de Ses Fontanelles denuncia que les obres de destrucció de la darrera zona humida de Palma continuen, sense que, per part de l’Ajuntament s’hagi donat resposta a les al·legacions que es varen presentar el passat mes de desembre per part de distints col·lectius (ecologistes, comerciants...) contra la concessió de llicència d’activitats per a construir un centre comercial damunt la darrera zona humida de Palma.