Et convidem a la festa del 20 aniversari d'Amics de la Terra: 13 desembre a son Cós

. . Amics de la Terra Mallorca celebra el seu 20 aniversari! I volem fer algo especial amb tots els que ens heu estat acompanyant en totes les nostres aventures i activitats. (Podeu veure les fotos que anem actualitzant amb les activitats i participants dels darrers 20 anys aquí.

Marea Blava Mallorca condemna la violenta actuació a ecologistes que defensaven el seu dret d'expressió en contra de les prospeccions d'hidrocarburs

. . També celebra el màxim estatus de protecció atorgat a la balena Cuvier, una raó de pes més perquè el MAGRAMA declari negativament els projectes de prospeccions a les Balears Marea Blava Mallorca se suma a la condemna i repulsa de l'actuació agressiva i desmesurada de l'Armada Espanyola que ha carregat contra una protesta pacífica per dir "NO a les prospeccions petrolíferes de Repsol a Canàries" i que ha ocasionat danys físics a una activista Greenpeace.

El primer edifici amb certificació energètica classe A a Balears és la seu de Solarta

. El passat mes de setembre vam organitzar la 8a sortida APRÈN AMB LA NATURA: l'energia solar i les seves instal•lacions . Vam anar a Artà, a la seu de Solarta on ens van explicar com s'aprofitar el sol per generar energia, els usos que se li dóna i els tipus d'instal•lacions tèrmiques i fotovoltaiques que es poden realitzar (aïllades, connectades a la xarxa, etc.). També vam veure in situ algunes de les instal•lacions solars i eòliques.

Ja et pots descarregar les ponències de les jornades "L'agricultura del segle XXI a Mallorca. Reptes i alternatives"

. . Com ja sabeu, el dimecres 29 de octubre Amics de la Terra i la Universitat de les Illes Balears hem organitzat una jornada tècnica a la UIB amb el lema "L’agricultura del segle XXI a Mallorca. Reptes i alternatives". Les jornades van analitzar la situació actual de l'agricultura mallorquina, els principals reptes als que s'enfronta i possibles alternatives.

15 novembre - Sortida "Varietats locals i canvi climàtic" a la finca de Son Real

. . Dissabte 15 de novembre farem una visita guiada amb l'Institut de Recerca i Formació Agrària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP), a la plantació d'ametllers i garrovers, i al banc de germoplasma creat a la finca de Son Real, que compta amb més de cent varietats.