Et desitgem BONES FESTES!

. . Amics de la Terra us desitja BON NADAL! 20 anys d'amics 20 anys amb la Terra Cuidam de Mallorca, naturalment I us animem a que feu una compra conscient i responsable Responsable amb les persones i amb el medi ambient Millor si fomenteu la imaginació, regaleu temps, amor i coses fetes per vosaltres mateixos.

Amics de la Terra presenta al·legacions contra la llicència de ses Fontanelles

. . Amics de la Terra ha presentat al·legacions contra la sol·licitud de llicència d'activitat per a un macrocentre comercial a Ses Fontanelles. En opinió del grup ecologista, l'empresa Unibail Rodamco Palma, SL podria haver incorregut en un frau de llei, en tramitar el projecte sota la rúbrica de "aparcament subterrani i superfície, urbanització interior i locals sense ús determinat", cosa que, de cap manera, es correspon amb la realitat. La finalitat última seria evitar complir amb l'exigència legal d'obtenir una llicència prèvia de gran establiment comercial.

Amics de la Terra celebra els seus 20 anys a Mallorca

Aquest cap de setmana Amics de la Terra hem celebrat una festa per commemorar els nostres 20 anys a Mallorca. Fa exactament 20 anys aquesta associació sense ànim de lucre va iniciar el seu camí per protegir el medi ambient a l'illa. Unes 60 persones ens hem reunit a la finca són Cos a Marratxí per recordar les activitats i èxits dels últims 20 anys, celebrant amb un dinar de productes locals preparat per a l'amo de la finca, amenitzat amb música en viu. Vam aprofitar l'ocasió per fer un reconeixement a aquells socis que han estat tots aquests anys donant suport l'associació.

Participa en el sorteig de 10 calendaris 2015 TTIP Secret

. . Te'n recordes de la saga de TTIP Secret: No al Tractat de Troia? Són les vinyetes que vam crear per explicar les conseqüències del tractat. Ara hem dissenyat un calendari que pots aconseguir apuntant-te a aquest sorteig. Cada un dels mesos de l'any correspon a una de les vinyetes que va dibuixar la il·lustradora Isabel Vázquez per mostrar, en clau d'humor, els problemes que comporta el tractat i així arribar a més persones.

Et convidem a la festa del 20 aniversari d'Amics de la Terra: 13 desembre a son Cós

. . Amics de la Terra Mallorca celebra el seu 20 aniversari! I volem fer algo especial amb tots els que ens heu estat acompanyant en totes les nostres aventures i activitats. (Podeu veure les fotos que anem actualitzant amb les activitats i participants dels darrers 20 anys aquí.