5 activitats enmarcades en el Dia Mundial de Medi Ambient. Participa-hi!

. . Amics de la Terra, com cada any, es suma a fer activitats en context del Dia Mundial del Medi ambient. Ja sabeu que nosaltres recordem cada dia de cuidar el planeta i fer activitats relacionades, però aquest dia engloba el treball i accions de moltes organitzacions i administracions en la lluita ambiental.

Amics de la Terra presenta al·legacions contra el megaparc de Cap Blanc a Llucmajor

18 maig 2016 (Foto: zona on es preveu la projecció del parc, font:AraBalears) Amics de la Terra Mallorca ha presentat aquest matí al·legacions a la Comissió Balear de Medi ambient contra el projecte de megaparc fotovoltaic que ocuparà 50 Ha en el municipi de Llucmajor.

21 maig: jornada de voluntariat ambiental de neteja de litoral al Parc Nacional de Cabrera

. Amics de la Terra ens sumem a la jornada ambiental i de neteja al Parc Nacional de Cabrera que organitza Palma Aquarium, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i pesca, i el Parc Nacional Marítim Terrestre de l'arxipèlag de Cabrera. El programa consta d'un alliberament de tortugues recuperades per Palma Aquarium, neteja submarina i terrestre de residus, classificació dels residus, xerrada ambiental, menjar, lliurament de diplomes i bany.

21 maig jornada de formació "Les claus per a la transició energètica a Mallorca"

. . "Les claus per a la transició energètica a Mallorca" La Xarxa per a la Sobirania Energética Mallorca, de la qual Amics de la Terra hi forma part, us convida a aquesta jornada de formació que té per objectiu analitzar el marc actual que regula la política energètica a l'àmbit estatal i local i avaluar la construcció dels diferents aspectes claus com horitzó estratègic de la transició energètica cap un model energètic basat en la sobirania energètica (democràtic, just, distribuït i renovable).

"AL MOLINAR, PORT PETIT" envia 20.000 signatures al Ministeri de Medi Ambient

"AL MOLINAR, PORT PETIT" trasllada al Ministeri de Medi Ambient 20.000 signatures en contra de l'ampliació del port del Molinar Representants de les entitats que integren la campanya "Al Molinar, Port Petit" van lliurar ahir a la tarda en el registre de Delegació de Govern un dossier a l'atenció del Ministeri de Medi Ambient, encarregat de la redacció de l'informe d'impacte ambiental del projecte d'ampliació del port del Molinar.