Celebrem la decisió de l'Autoritat Portuària de no acceptar l'ampliació del Port del Molinar

(com ja sabeu Amics de la Terra forma part d'aquesta plataforma) "Al molinar, port petit" celebra la decisió de l'Autoritat Portuària de les Illes Balears de no considerar adequada l'ampliació del CMML Autoritat Portuària decideix no prorrogar la concessió del port del Molinar sobre la base del projecte d'ampliació

`Tots donam una mà', aquest agost amb Amics de la Terra Balears

28072016 IB3 i Amics de la Terra Balears han signat un conveni de col·laboració pel seu projecte de responsabilitat social corporativa "Tots Donam una mà" que dóna veus a les problemàtiques que afecten als illencs, així com per donar a conèixer les tasques que duen a terme diferents entitats.

Èxit: un altre projecte de prospeccions d'hidrocarburs parat

. . (com ja sabeu, Amics de la Terra forma part de l'Aliança Mar Blava) 25 juliol 2016 Ha estat arxivat el projecte de prospeccions de Schlumberger en el Golf de Lleó Tal com l'Aliança Mar Blava havia reclamat al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (MAGRAMA), aquest organisme ha procedit a l'arxiu de l'expedient del projecte de prospeccions petrolíferes promogut per l'empresa Services Petroliers Schlumberger en el golf de León.

Amics de la Terra Mallorca junt a altres entitats en el Dia internacional sense bosses de plàstic sol·liciten la prohibició de les bosses de plàstic d'un sol ús a les Balears

. . Fundació Prevenció de Residus i Consum, Amics de la Terra Mallorca, Gob Mallorca, Fundació Deixalles i Zero Waste Europe en el Dia internacional sense bosses de plàstic sol·liciten la prohibició de les bosses de plàstic d'un sol ús a les Balears Als estats membres de la UE els queden 4 mesos per aprovar la transposició de la Directiva (UE) 2015/720, del Parlament Europeu i del Consell aprovada el 29 d'abril de 2015, per la reducció de les bosses de plàstic d'un sol ús. No obstant això, s'acosten els terminis i a l'Estat espanyol encara no s'ha pres cap mesura, mentre que alguns dels nostres veïns ja s'han posat en marxa, com Itàlia o França.

Divendres 1 de juliol 17h visita a la Marina de Llucmajor on està projectat el megaparc fotovoltaic

. . Estem organitzat en plataforma una visita a la Marina de LLucmajor on es vol construir el megaparc fotovoltaic. Serà horabaixa, vindrà un biòleg a contar-nos la zona i farem una aturada al far cap Blanc i a la finca on es vol posar el parc. NO és una excursió i durarà dues hores.