Concurs fotogràfic: Aigua és vida, que no se t’escapi

'Aigua és vida, que no se t'escapi' és un nou projecte que comencem i a continuació us llancem la primera activitat. Qui pot participar? Qualsevol persona major d’edat, excepte els membres del jurat. La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases.

Autoritat Portuària ofereix una solució coherent per a la ciutat i pel Molinar

(ja sabeu que Amics de la Terra forma part de "Al Molinar, port petit") . Una solució que dóna resposta a la majoria de les demandes dels usuaris del port i per als socis del Club Marítim Molinar de Llevant 1. Valorem l'oferta de Autoritat Portuària dels Balears i els seus beneficis: una solució per a tots

Amics de la Terra considera urgent analitzar l’impacte i posar límits al nombre de creuers que visiten Palma

. . Un gran nombre de creuers de grans dimensions arriben al port de Palma cada dia, alguns d’ells amb més de 7000 passatgers. No hi ha dades mesurades sobre l’impacte que generen i que a més anirà en augment, ja que no hi ha un límit de nombre de creuers que poden atracar.

Celebrem la decisió de l'Autoritat Portuària de no acceptar l'ampliació del Port del Molinar

(com ja sabeu Amics de la Terra forma part d'aquesta plataforma) "Al molinar, port petit" celebra la decisió de l'Autoritat Portuària de les Illes Balears de no considerar adequada l'ampliació del CMML Autoritat Portuària decideix no prorrogar la concessió del port del Molinar sobre la base del projecte d'ampliació

`Tots donam una mà', aquest agost amb Amics de la Terra Balears

28072016 IB3 i Amics de la Terra Balears han signat un conveni de col·laboració per la seva campanya de responsabilitat social corporativa "Tots Donam una mà" que dóna veus a les problemàtiques que afecten als illencs, així com per donar a conèixer les tasques que duen a terme diferents entitats.