Estrenem ALARGASCÈNCIA, un directori d'establiments per donar alternatives contra l'obsolescència

En la Setmana Europea de Prevenció de Residus Amics de la Terra dóna a conèixer alternatives de consum que allarguen la vida útil dels productes. Alargascència és un directori d'establiments de reparació, lloguer, intercanvi i compra venda d'articles de segona mà

29 novembre 12h: el futur del planeta està en marxa. Suma-t'hi!

La Marxa Mundial pel Clima del 29 de novembre partirà de Plaça d’Espanya És Racó de Ses Idees, Amics de la Terra, GOB, MÉS per Mallorca i Tambors per la Pau han respost a la cridada de la plataforma d'activisme ciutadà Avaaz, i organitzen conjuntament a Mallorca la Marxa global pel clima, que tindrà lloc a tot el món el 29 de novembre.

Amics de la Terra felicita la revocació de la importació de fems i demana més accions en la gestió dels residus

. . Amics de la Terra va participar en el Ple del Consell de Mallorca el dia 12 de novembre, en el que es votava la revocació de la importació de fems. Sandy Hemingway, la presidenta d'Amics de la Terra va intervenir al Ple per felicitar al Consell per paralitzar definitivament la importació de fems, i va demanar més accions per reduir la incineració, millorar la prevenció de residus, fer el nou Pla Director i tancar els dos forns més antics de la incineradora.

Divendres 13 novembre 19h Xerrada "El cost real de l'energia" amb Pablo Cotarelo. Presentació Xarxa per a la Sobirania Energètica Mallorca

Divendres 13 de novembre a les 19h al Club Diario de Mallorca organitzam una xerrada per presentar la nova Xarxa per a la Sobirania Energètica Mallorca, de la qual Amics de la Terra hi forma part. La xerrada "El cost real de l'energia" serà a càrrec de Pablo Cotarelo, membre de la Xarxa per la Sobirania Energètica de Catalunya i l'Observatori del deute en la Globalització.

De Houston a Cartagena: sorres bituminoses, les noves amenaces fòssils

. . El mantra del lliure comerç ja està present, per desgràcia, en tots els països.* La idea que el comerç dóna diners i productes no pot ser el principi pel qual es regeix la humanitat sense contemplar cap tipus de traves econòmiques o ambientals, una idea falsa que està causant estralls en les normes que protegeixen el medi ambient i els drets humans a tot el món.