Diumenge 28 de febrer: Sortida Son Amer i Binifaldó

. . Diumenge 28 de febrer: Sortida Son Amer i Binifaldó. Transitarem per la Serra de Tramuntana declarada Patrimoni de la Humanitat, en concret per ses finques públiques de Son Amer i Binifaldó, pel GR-221. Caminarem pel camí de s'Ermita i aturarem a veure sa font. Després pujarem ascendint per un alzinar mil·lenari fins al mirador dedicat al Foment de Turisme de Mallorca. Gaudirem d'una vista panoràmica espectacular, després tornarem a baixar pel mateix camí fins al refugi de Son Amer, on tindrem s'oportunitat de veure el seu centre d'interpretació del GR-221. Al voltant de les 13:30 h gaudirem del dinar del refugi (opcional).

La plataforma Marea Blava Mallorca inicia una ronda de reunions amb els partits a partir de demà dimecres perquè recolzin campanya recollida al·legacions

. . 2 de febrer de 2016 Representants de la plataforma Marea Blava Mallorca inicien a partir de demà dimecres una ronda de reunions amb els responsables de Política Municipal dels principals partits de Balears i sol·licitar-los que presentin mocions als ajuntaments de Mallorca perquè recolzin una probable i imminent nova campanya de recollida d'al·legacions en contra del projecte de prospeccions petrolíferes de la Companyia Spectrum Geo Limited. Així mateix, els representants de Marea Blava Mallorca els demanaran a aquests responsables de Política Municipal que instin (a través dels ajuntaments) al Govern d'Espanya al fet que redacti una llei que protegeixi definitivament el mar Mediterrani espanyol perquè quedi lliure de projectes de prospeccions petrolíferes.

Amics de la Terra al•lega que no es danyi Son Serra de Marina una de les platges més ben conservades de Mallorca

. . Amics de la Terra Mallorca ha presentat al•legacions a la instal•lació de serveis de temporada a les platges de Son Serra de Marina, al terme municipal de Santa Margalida en el període d’informació pública de sol•licituds d’autoritzacions en zona de domini públic marítim-terrestre en les costes de Balears per la Demarcació de Costes.

Amics de la Terra et desitja BONES FESTES!

. AMICS DE LA TERRA ET DESITJA BONES FESTES! Sorprèn a la teva gent fent dinars festius amb productes locals comprats directament als productors! Així faràs un menú de quilòmetre zero, amb menor impacte sobre el medi ambient i que afavoreix l'economia local. Descobreix com fer-ho aquí

El nostre calendari t'anima a consumir local

Arribats al desembre, se'ns acaben les pàgines del calendari. És per això, que el nou calendari d'Amics de la Terra té 13 mesos: del proper gener al gener del 2017. Un calendari que t'ajuda a fer compra directa i de producte local.

Ja fa uns mesos que estam treballant en reunir informació sobre diferents projectes de producció d'aliments a Mallorca que fan venda directa. Si el passat Dia mundial de l'alimentació vam presentar la primera edició de la guia en format electrònic, aquesta setmana hem tret de la impremta una versió en paper, lleugerament revisada i ampliada, que s'acompanya del calendari de 2016.