26 maig 19h: Xerrada "TISA, cap a la liberalització de tots els serveis, també els públics"

Tractats de lliure comerç (TTIP, CITA i TESA): Com afectaran a la teva vida? Dimarts 26 de maig a les 19h la Plataforma NoalTTIP Mallorca seguim amb un cicle de xerrades per tractar diferents temes sobre els tractats de lliure comerç. Xerrada "TISA, cap a la liberalització de tots els serveis, també els públics" a càrrec de Joana Ripoll, ATTAC Mallorca i PODEM; Alberto Martínez, ATTAC País Valencià.

PSIB-PSOE, Més, Guanyem, Podem (Mallorca), Reinicia Sant Antoni i Esquerra Republicana (Eivissa) han signat el compromís per un Mediterrani lliure de petroli i un model energètic sostenible

22 de maig de 2015 (Amics de la Terra forma part de la plataforma Marea Blava Mallorca) El document va ser lliurat als partits polítics per a la seva signatura abans de les eleccions Els partits polítics PSIB-PSOE, Més, Guanyem, Podem (Mallorca), Reinicia Sant Antoni i Esquerra Republicana (Eivissa) han signat el document de les tres plataformes anti prospeccions petrolíferes de Balears (Aliança Mar Blava, Balears Diu No i Marea Blava Mallorca) demanant als representants polítics de Balears al Govern central en cas de resultar triats al fet que es comprometin a revocar els permisos de recerca d'hidrocarburs actualment concedits a l'entorn de les Illes Balears, a decretar la finalització dels expedients de permisos de recerca d'hidrocarburs en tramitació, i a la prohibició dels projectes d'explotació d'hidrocarburs actualment en tramitació en el Mediterrani Occidental.

Dijous 28 maig 16:30h: Taller "Què és l'energia fotovoltaica i com funcionen els panells"

Taller "Què és l'energia fotovoltaica i com funcionen els panells" On i quan farem el taller? Dijous 28 de maig de 16:30 a 19:30h en una aula de MasterD (carrer Alfons el Magnànim, 30, Palma de Mallorca). Preu del taller 5 euros (per als socissòcies és gratis.) Podeu veure com fer-vos socisas aquí (40 euros anuals, descomptes per a joves i majors)

Dissabte 30 maig: Sortida producte local Pep Lemon. Coneixerem el procés de la finca al tassó (Ariany)

. . Dissabte 30 de maig farem una visita per conèixer el procés de creació, producció i venda de la llimonada Pep Lemon, 100% producte Mallorquí. Anirem a una finca d'Ariany, ajudarem a collir llimones, ens ensenyaran altres cultius de la finca (també en tenen d'hidropònic), i ens explicaran tot el procés de Pep Lemon, des que agafen les llimones a la finca fins que venen la llimonada embotellada. A la sortida comptarem amb na Carme Verdaguer de Pep Lemon, Gabrielle Ripoll d'Agroilla i Maria Mestre agricultora de la finca. Hi haurà piscolabis amb productes locals i begudes Pep Lemon.

Diumenge 17 maig sortida "Canvi de vida de la ciutat al camp: cultiu d'hort ecològic"

. . Diumenge 17 de maig farem una visita als horts de l'Associació "Cultivando la tierra cultivas tu futuro" a Algaida per veure una experiència pràctica d'un grup de persones que han deixat la vida de ciutat i han començat a cultivar amb agricultura ecològica. Són un grup molt actiu, amb moltes idees i experiència en el cultiu ecològic, per lo que podreu solucionar dubtes si teniu horts també. A més a més ens conviden a dinar paella.