29 octubre - L’agricultura del segle XXI a Mallorca. Reptes i alternatives

. . L’agricultura del segle XXI a Mallorca. Reptes i alternatives Amics de la Terra i la Universitat de les Illes Balears, us conviden a tres activitats sota el lema "L’agricultura del segle XXI a Mallorca. Reptes i alternatives" que pretenen analitzar la situació de l'agricultura mallorquina actual, els principals reptes als que s'enfronta i possibles alternatives.

Aturem les fumigacions amb insecticida que planeja el Govern a tot el territori de les Illes Balears!

Firmau la petició aquí. La campanya de fumigació que es vol dur a terme des de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern dels Illes Balears, amb un insecticida agressiu i poc selectiu en contra de la processionària del pi, és una qüestió de rellevant importància per els que tenen cultius ecològics o abelles, però també pels danys al medi ambient al conjunt del territori balear.

11 octubre 11h a Palma concentració STOP TTIP! Dia d'acció europea.

. . Dissabte 11 d'octubre vine a dir No al TTIP! Concentració a la plaça de l'Olivar a Palma Amics de la Terra forma part de la Plataforma NO AL TTIP MALLORCA Informa't Comparteix el coneixement Actua! QUÈ ÉS EL "TTIP"? És el "Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions" (Sigla en anglès: Transatlantic Trade and Investment Partnership). Es tracta d'un nou model de tractat de lliure comerç que s'està negociant entre la Unió Europea (UE) i els Estats Units d'Amèrica (EUA), des juny de 2013, amb la intenció de crear la zona de lliure comerç més gran del món.

Si et fas soci abans de finals d'any només pagues 20 euros! 20 aniversari d'Amics de la Terra

. SAPS QUE ENGUANY CELEBREM EL NOSTRE 20 ANIVERSARI? Pots anar veient les fotos de les activitats que hem realitzat en aquests 20 anys a la galeria de la nostra web i en nostre facebook. Ho anem actualitzant cada setmana. Hem començat per les fotos del 1994, que no tenen desperdici, vaja look!

25 setembre 20h - Taula rodona "Al Molinar, el millor port petit"

Dijous dia 25 de setembre, les entitats que integrem la campanya “Al Molinar, Port Petit” (Plataforma Salvem es Molinar, ARCA, AAVV Vogar i Ciar, GOB, Amics de la Terra i Greenpeace), hem organitzat una taula rodona amb el títol “Al Molinar, el millor port petit”, a la qual persones rellevants del món professional i acadèmic argumentaran sobre la viabilitat i necessitat de mantenir el petit port del Molinar.