Amics de la Terra i l’ajuntament de Marratxí comencen un projecte pilot de compostatge domèstic

. . 30 setembre 2016 Aquesta setmana ha començat un projecte pilot de compostatge domèstic al municipi de Marratxí per 20 domicilis, els quals ben aviat començaran a fer compostatge a les seves llars. Un nombre significatiu de llars del municipi generen grans quantitats de fracció verda (restes de poda) i també restes orgàniques (fruites i verdures de les cuines), pel que el compostatge domèstic és una proposta ideal per reduir els residus que generen i aconseguir compost, que millora molt la fertilitat de la terra.

Dissabte 1 d'octubre: Visita a la potabilitzadora i depuradora de Palma

. . 'Aigua és vida, que no se t'escapi' és un nou projecte d'Amics de la Terra que pretén sensibilitzar i informar a la ciutadania sobre com funciona i quin són els elements principals del cicle d'aigua dolça i depurada, la problemàtica associada i com el canvi climàtic influeix en el cicle del aigua. També volem promoure uns hàbits més respectuosos de consum d'aigua.

Amics de la Terra alerta del gran consum energètic de les dessaladores i la necessitat de promoure més les energies renovables

. . Un grup de 25 persones d’Amics de la Terra va conèixer de primera mà la dessalació d’aigua de mar que realitza la dessalinitzadora d’Andratx, dins del seu nou projecte de conscienciació de consum d’aigua “Aigua és vida, que no se t’escapi”. Podeu veure les fotos de la sortida aquí.

A Mallorca Resistim: una postal alternativa de Mallorca de rebuig al CETA i en defensa del producte local

. . 19 setembre2016 Les entitats que formam part de la Plataforma NoalTTIP Mallorca en hem reunit avui amb la premsa davant la catedral de Palma, per fotografiar el nostre rebuig a l'aprovació del tractat CETA, que es debatrà el pròxim 18 d'octubre en el març en el Consell Europeu, i en el qual el president Rajoy ja anunciat el seu vot favorable.

Salvem ses Fontanelles es felicita per la sentència del TSJIB que ratifica la denegació de llicència del centre comercial

La plataforma Salvem ses Fontanelles es felicita per la sentència del TSJIB que ratifica la denegació de llicència de gran centre comercial pel Govern anterior per al projecte “Palma Springs” La sentència, donada a conèixer avui, desestima la pretensió de la promotora, la multinacional francesa UNIBAIL RODAMCO, que es declaràs nul·la la denegació de la citada llicència i, a més, la condemna al pagament de les costes del judici.