Justicia ambiental i econòmica

Informa’t i signa per dir No al TTIP!

Es tracta d’un acord comercial entre la Unió Europea i els Estats Units que pretén equiparar les normatives a banda i banda de l’oceà. En poques paraules, és el nou cavall de Troia . La Comissió Europea, el Govern Nord-americà i les grans empreses estan venent-nos l’acord com l’antídot definitiu contra la crisi. Però estan ocultant una pèrdua de drets sense precedents.

Una rebaixa encara més gran de drets i més privatitzacions per a la ciutadania europea. Volen eliminar les barreres al comerç per crear un gran mercat que beneficiï les grans empreses. Però aquestes barreres regulen i protegeixen els nostres drets socials i ambientals.

En complet secret. Des de juny de 2013, la Comissió Europea, el Govern nord-americà i els grans lobbies empresarials es reuneixen a esquena de la societat per negociar les condicions del tractat.

Sí, ho tenim molt clar. Tenim temps, però necessitem mobilitzar-nos.

A Mallorca hem creat la plataforma NOalTIIP Mallorca en la qual organitzem mobilitzacions, recollides de signatures i altres accions. Amics de la Terra forma part d’aquesta plataforma de manera que estigues atent a les novetats.