Fotos de la celebració dels 20 anys d'Amics de la Terra - 13 desembre 2014

Aquest cap de setmana Amics de la Terra hem celebrat una festa per commemorar els nostres 20 anys a Mallorca. Fa exactament 20 anys aquesta associació sense ànim de lucre va iniciar el seu camí per protegir el medi ambient a l'illa. Unes 60 persones ens hem reunit a la finca són Cos a Marratxí per recordar les activitats i èxits dels últims 20 anys, celebrant amb un dinar de productes locals preparat per a l'amo de la finca, amenitzat amb música en viu. Vam aprofitar l'ocasió per fer un reconeixement a aquells socis que han estat tots aquests anys donant suport l'associació.

Fotos sortida "Varietats locals i canvi climàtic" a la finca de son Real - 15 novembre 2014

Aquí podeu veure les fotos de la visita a la finca pública de son Real (Santa Margalida) en la que vam visitar la necròpolis i el banc de germoplasma amb més de 100 varietats balears d'ametllers i garrovers. Malgrat que la previsió del temps donava moltes probabilitats de pluja, al final va fer un dia fresquet i van caure 4 gotes.

Fotos de la sortida de son Cós - 8 de novembre 2014

Aquí podeu veure la visita a son Cós, una gran possessió mallorquina amb cultiu d’ametlla, garrova, horta, ramaderia. tafona, maquinària antiga, etc.. Amb degustació d’ametlles i pa amb oli amb productes locals. 40 persones van compartir els coneixements que molt amablement ens va contar en Xisco, l'amo de la finca.

20 anys d'Amics de la Terra Mallorca. Què hem fet en tot aquest temps? 1994-2014

Mare meva! El 13 desembre 2014 complim 20 anys. Fent memòria hem fet moltíssimes coses, pel que volem compartir-les amb vosaltres! Hem triat dues o tres activitats per any i us adjuntem les fotos. Si les mires al nostre facebook trobaràs una explicació concreta de cada foto

Fotos de la jornada "L'agricultura del segle XXI a Mallorca. Reptes i alternatives"

. . Aquí podeu veure les fotos de la jornada tècnica a la UIB en la que van participar més de 50 persones i de la xerrada ciutadana al Club Diario de Mallorca en la que van participar 90 persones. Per a més informació sobre les jornades podeu anar aquí. També les podeu veure les fotos al nostre Facebook.