Fotos sortida "Varietats locals i canvi climàtic" a la finca de son Real - 15 novembre 2014

Aquí podeu veure les fotos de la visita a la finca pública de son Real (Santa Margalida) en la que vam visitar la necròpolis i el banc de germoplasma amb més de 100 varietats balears d'ametllers i garrovers. Malgrat que la previsió del temps donava moltes probabilitats de pluja, al final va fer un dia fresquet i van caure 4 gotes.

Fotos de la sortida de son Cós - 8 de novembre 2014

Aquí podeu veure la visita a son Cós, una gran possessió mallorquina amb cultiu d’ametlla, garrova, horta, ramaderia. tafona, maquinària antiga, etc.. Amb degustació d’ametlles i pa amb oli amb productes locals. 40 persones van compartir els coneixements que molt amablement ens va contar en Xisco, l'amo de la finca.

20 anys d'Amics de la Terra Mallorca. Què hem fet en tot aquest temps? 1994-2014

Mare meva! El 13 desembre 2014 complim 20 anys. Fent memòria hem fet moltíssimes coses, pel que volem compartir-les amb vosaltres! Hem triat dues o tres activitats per any i us adjuntem les fotos. Si les mires al nostre facebook trobaràs una explicació concreta de cada foto

Fotos de la jornada "L'agricultura del segle XXI a Mallorca. Reptes i alternatives"

. . Aquí podeu veure les fotos de la jornada tècnica a la UIB en la que van participar més de 50 persones i de la xerrada ciutadana al Club Diario de Mallorca en la que van participar 90 persones. Per a més informació sobre les jornades podeu anar aquí. També les podeu veure les fotos al nostre Facebook.

Fotos concentració STOP TTIP! Dia d'acció europea - 11 octubre 2014

Aquí veieu la concentració i la performance que vam fer la Plataforma NOalTTIP Mallorca.