Fotos taller "Energia solar tèrmica: instal·lació i legislació actual" - 3 novembre 2015

En aquest taller vam aprendre què és l'energia tèrmica, el funcionament d'una instal·lació tèrmica i situació legislativa actual. Vam fer una pràctica sobre com instal·lar, programar i executar un termostat (que és la part que executa tot el funcionament d'una instal·lació solar tèrmica).

Fotos Neteja forestal, biomassa i reforestació a Son Honorat - 31 octubre 2015

. . Una desena de socis y voluntaris d’Amics de la Terra han fet tasques de neteja forestal i reforestació a Son Honorat a Algaida. La neteja forestal realitzada és com a mesura de prevenció d’incendis i tot el material extret es deixarà assecar per a una posterior trituració i aprofitament de biomassa. S’han plantat també 60 arbres autòctons per a regenerar la zona; la cura i el manteniment per assegurar la supervivència dels arbres la durà a terme personal de Son Honorat i els voluntaris que sovint van a ajudar.

Fotos sortida Centre Capvespre i Ecovinyassa - 25 octubre 2015

Una vintena i socis d'Amics de la Terra han visitat el Centre Capvespre en la Cooperativa de Sóller per conèixer de primera mà el cultiu de l'olivera i la producció d'oli i oliva de taula. Després el grup ha visitat la propera finca d'Ecovinyassa, que conrea cítrics ecològics on el propietari els ha explicat la història dels cítrics a la Vall de Sóller i quins són els problemes i avantatges del seu cultiu ecològic. La finca de Ecovinyassa a més organitza visites turístiques per conèixer els productes locals de Sóller i provar-los allí mateix.

Fotos de la 3a formació de l'Escola de Sostenibilitat: Formació per a l'acció. Activisme agroalimentari - 18 octubre 2015

Hem anat a la finca de l'associació Naturalment a fer una formació teòrico - pràctica sobre activisme agro-alimentari. Vam fer un bancal elevat, vam dinar tots junts sota l'ombra d'un arbre, vam debatre i vam visitar l'hort. Moltes gràcies a tots el que vau venir i a Naturalment per acollir-nos i ensenyar-nos el seu projecte =)

Setmana acció internacional contra els Tractats de Lliure Comerç - 10-17 octubre 2015

Què vam fer a Mallorca? Dimecres 7 octubre 11.30h: lliurament de les signatures recollides a Mallorca. Dissabte 10 octubre: de 10 a 13h taula informativa plaça Espanya, roda de premsa 11h. Dissabte 17 octubre: Informació més concreta pròximament - matí d'11 a 13h taula informativa plaça Espanya