20 anys d'Amics de la Terra! Què hem fet en tot aquest temps?

Mare meva! El 13 desembre 2014 complim 20 anys. Fent memòria hem fet moltíssimes coses, pel que volem compartir-les amb vosaltres/es! Hem triat dues o tres activitats per any i us adjuntem les fotos. Si les mires al nostre facebook trobaràs una explicació concreta de cada foto

Dia d'Acció Global Contra les Prospeccions d'Hidrocarburs. Excursió al PN de Cabrera -28 juny 2014

Aquí podeu veure les fotos d'aquest meravellós i reivindicatiu dia al Parc Nacional de Cabrera. Vam passejar, vam aprendre, ens vam banyar, vam mostrar el nostre rebuig a les prospeccions d'hidrocarburs al mediterrani, i sobretot vam gaudir dels valors naturals i de la companyia.

Cuina solar, taller molins de vent i estand del Dia Mundial Medi Ambient - juny 2014

Aquí teniu les fotos de les altres activitats, a part de la performance de renovables, que vam fer a la celebració del Dia Mundial de Medi Ambient a la fira de la AAVV Santa Pagesa a Blanquerna. Taller de molinets de vent per als petis amb material reciclats i reutilitzats, vam cuinar coca i crispetes a la cuina solar i l'estand amb la informació dels nostres projectes.

Performance super herois energies renovables i el villà - Dia Mundial Medi Ambient - juny 2014

En la celebració del Dia Mundial de Medi Ambient vam participar a la fira de AAVV Santa Pagesa al c. Blanquerna, i vam fer una performance sobre energies renovables: super eòlica, super solar, super biomassa i el villà (dependència al petroli i prospeccions petrolíferes). Molt divertit!

6a sortida "APRÈN AMB LA NATURA" La permacultura mediterrània - 1 de juny 2014

Aquí teniu les fotos que vam fer a la sortida de Permacultura a la finca de sa Cabaneta. Va fer un dia fantàstic i vam aprendre molt! Moltes gràcies a Mandy, Lara i Rumi per compartir els seus coneixements i ensenyar-nos les tècniques d'agricultura, energia, recol·lecció d'aigua i rec per desenvolupar sistemes sostenibles que imiten al màxim a la natura.