Fotos del cavall de Troia gegant acollit a Palma per denunciar el TTIP - 20 juny 2015

Amics de la Terra i la plataforma NoalTTIP Mallorca se sumen al "tour del Tratado de Troya" a Palma, un tour que està recorrent diferents ciutats europees. Aquí podeu veure les fotografies de la gran acció que hem fet. Hem recollit més de 500 signatures per aturar el TTIP i hem informat a moltíssimes persones sobre les negociacions i els tractats.

Fotos Dia Mundial Medi Ambient - Fira Blanquerna - 6 juny 2015

En el Dia Mundial de Medi Ambient, Amics de la Terra va participar a LA DIADA DEL MEDI AMBIENT 2015 al carrer Blanquerna (organitzada per l’associació de Veïns de Santa Pagesa amb la col•laboració de l'Associació de Llicenciats/des en Ciències Ambientals de les Illes Balears).

Fotos de la sortida Pep Lemon - 30 maig 2015

. . Dissabte vam anar a una finca d'Agroilla a Ariany a conèixer el procés de creació, producció i venda de la llimonada Pep Lemon, 100% producte Mallorquí. Vam ajudar a recollir llimones, ens van ensenyar cultius hidropònics de tomàtiga, i vam fer un berenar de productes locals i begudes Pep Lemon. Moltes gràcies a na Carme, Gabrielle i Maria per les explicacions =)

Fotos taller "Què és l'energia fotovoltaica i com funcionen els panells" - 28 maig i 3 juny 2015

El 28 de maig i el 3 de juny vam fer dos tallers per aprendre què és l'energia fotovoltaica i com funcionen els panells per aprofitar-la. A més vam conèixer com es fa una instal·lació des de zero amb els elements fonamentals per a una instal·lació fotovoltaica. Posteriorment vam realitzar el càlcul de panells necessaris per proveir un consum d'energia en cada llar dels participants. Moltes gràcies a Master-D per oferir-nos l'espai i el formador, Alfonso Javier Morales, que també és soci d'Amics de la Terra.

Fotos sortida "Canvi de vida de la ciutat al camp: cultiu d'hort ecològic" - 17 maig 2015

Diumenge vam visitar els horts de l'Associació "Cultivando la tierra cultivas tu futuro" a Algaida per veure una experiència pràctica d'un grup de persones que han deixat la vida de ciutat i han començat a cultivar amb agricultura ecològica. A més a més vam dinar de paella al camp =)