Bicicletada Salvem el Molinar - 1 març 2014

Bicicletada contra l'ampliació del port del Molinar. AL MOLINAR PORT PETIT!

Presentació del compostatge com a mesura de reducció de residus i de petjada de carboni - 27 febrer 2014 a la Biogranja la Real

Dijous vam fer la jornada de presentació de l'informe " El compostatge: recepta per reduir la petjada de carboni ", vam parlar de la situació actual a Mallorca i de la situació a curt termini del compostatge com a mesura de reducció de residus i petjada de carboni.

Amics de la Terra a la Marea Blava - 22 febrer

Amics de la Terra es va sumar al seu rebuig social contra els projectes de prospeccions de petroli que amenacen la nostra mar. Junt a Balears Diu No, vam organitzar aquesta manifestació en la que van participar unes 5.000 persones. Moltes gràcies a totes les persones que vau sortir al carrer a dir No a les prospeccions petrolíferes!

Sortida activa al Barranc de Biniaraix - 15 febrer 2014

Com cada any, un grup de socis i voluntaris hem anat a seguir amb les tasques de manteniment i recuperació dels antics olivars del Barranc de Biniaraix. Ha estat un dia fantàstic, amb la bona companyia d'en Gori i els barranquers. Com sempre ha estat un plaer que ha omplert tots els nostres sentits!

"Aquesta és la nostra energia: l'Energia fotovoltaica i l'autoconsum domèstic a la UIB" - 8 febrer 2014

. Amics de la Terra va organitzar el dissabte 8 de febrer una sortida de camp dins la campanya AQUESTA ES LA NOSTRA ENERGIA amb l'objectiu de donar a conèixer exemples reals a Mallorca de producció d'energies renovables a nivell domèstic o comunitari. Vam anar a la Universitat de les Illes Balears (UIB) a veure i conèixer el funcionament de les plaques fotovoltaiques que tenen a la facultat de Ciències com a model comunitari i vam aprendre com funciona i els avantatges d'un kit d'autoconsum domèstic fotovoltaic. Andreu Moià i Josep Mª Rigo, professors de la UIB i membres de Som Energia, ens van guiar per la sortida i ens van explicar la situació actual de les energies renovables i les possibilitats que tenim a la nostra illa.