Dia d'Acció Global Contra les Prospeccions d'Hidrocarburs. Excursió al PN de Cabrera -28 juny 2014

Aquí podeu veure les fotos d'aquest meravellós i reivindicatiu dia al Parc Nacional de Cabrera. Vam passejar, vam aprendre, ens vam banyar, vam mostrar el nostre rebuig a les prospeccions d'hidrocarburs al mediterrani, i sobretot vam gaudir dels valors naturals i de la companyia.

Cuina solar, taller molins de vent i estand del Dia Mundial Medi Ambient - juny 2014

Aquí teniu les fotos de les altres activitats, a part de la performance de renovables, que vam fer a la celebració del Dia Mundial de Medi Ambient a la fira de la AAVV Santa Pagesa a Blanquerna. Taller de molinets de vent per als petis amb material reciclats i reutilitzats, vam cuinar coca i crispetes a la cuina solar i l'estand amb la informació dels nostres projectes.

Performance super herois energies renovables i el villà - Dia Mundial Medi Ambient - juny 2014

En la celebració del Dia Mundial de Medi Ambient vam participar a la fira de AAVV Santa Pagesa al c. Blanquerna, i vam fer una performance sobre energies renovables: super eòlica, super solar, super biomassa i el villà (dependència al petroli i prospeccions petrolíferes). Molt divertit!

6a sortida "APRÈN AMB LA NATURA" La permacultura mediterrània - 1 de juny 2014

Aquí teniu les fotos que vam fer a la sortida de Permacultura a la finca de sa Cabaneta. Va fer un dia fantàstic i vam aprendre molt! Moltes gràcies a Mandy, Lara i Rumi per compartir els seus coneixements i ensenyar-nos les tècniques d'agricultura, energia, recol·lecció d'aigua i rec per desenvolupar sistemes sostenibles que imiten al màxim a la natura.

Dinar i excursió a son Torrella -27 d'abril 2014

Hem passat un dia genial i festiu de celebració de 20 anys amb els nostres socis i voluntaris. Uns quants han anat d'excursió i hem dinat tot junts a l'era i sota un arbre. Moltes gràcies a tots per compatir aquests moments tant especials!