Clima i energia

Divendres 18 setembre 10 a 15h. Suma’t a celebrar el Park(ing) Day amb Amics de la Terra

El Park(ing) Day és una celebració mundial per reclamar espais als carrers per a les persones, reduint els cotxes. Serveix per què la gent s’adoni, almenys un dia, de la invasió de l’espai públic que suposen els automòbils, ja sigui quan circulen, o quan estan aparcats, així com del deteriorament de la qualitat de vida que provoquen: embussos, contaminació de l’aire i acústica, usurpació de l’espai de tots…

Es tracta d’un model absolutament insostenible, que volem canviar, i per això sortim al carrer, a despertar consciències.

Amics de la Terra se suma a aquesta celebració mundial, per reivindicar l’ús social de la ciutat i el transport sostenible, i us convida a tots a participar .

– COTXES, + PERSONES

l’Ajuntament de Palma ha reservat unes places de zona blava (ORA) a Amics de la Terra al c. Aragó, 8, al costat dels grans magatzems. Ens instal·larem amb taules, cadires, una piscineta, jugarem a jocs de taula, etc. Tot per conscienciar a la gent de que la ciutat és per a les persones, fomentant el moure’s a peu, en bicicleta o transports col·lectius i evitant en el possible el cotxe.

En aquesta celebració col·labora : Ajuntament de Palma