Clima i energia

Abril: 30 dies en bicicleta. T’apuntes?

30 Dies amb bici és un moviment ciutadà i comunitari amb la missió és promoure l’ús diari i quotidià de la bicicleta.

30 Dies amb bici només té una norma: “pedala a qualsevol part cada dia durant els 30 dies d’abril -una volta a la poma, 20 quilòmetres fins a l a feina, o un passeig al capvespre, qualsevol cosa que et vingui bé- i comparteix les teves aventures online”.

30 Dies amb bici promou l’ús diari i quotidià de la bicicleta perquè usar la bici enriqueix les nostres vides, cuida el planeta Terra i fa les ciutats un espai més amable.

30 Dies amb bici va néixer a Minneapolis (Minnesota, USA) al 2010 amb el nom de 30 Days of Biking com una iniciativa de dos amics, Patrick Stephenson i Zachariah Schaap, per crear una comunitat, alhora virtual i real, que promogués l’ús quotidià de la bicicleta perquè ens agrada, és bo per a la nostra salut i ens fa millors persones. Van allistar als seus amics per anar el bici amb ells el mes d’abril, altres usuaris de Twitter van agafar el compromís i aviat eren uns pocs centenars de ciclistes pedalant junts a tot el món.

Anar amb bici durant cada dia del mes d’abril i compartir la informació amb altres persones.

A Palma, ho ha promogut Biciutat, i Amics de la Terra s’ha compromès a col·laborar en la difusió d’una iniciativa tan beneficiosa en l’individual i col·lectivament.

Per sumar-te a la iniciativa i més informació aquí