Clima i energia

29 novembre 12h: el futur del planeta està en marxa. Suma-t’hi!

És Racó de Ses Idees, Amics de la Terra, GOB, MÉS per Mallorca i Tambors per la Pau han respost a la cridada de la plataforma d’activisme ciutadà Avaaz, i organitzen conjuntament a Mallorca la Marxa global pel clima, que tindrà lloc a tot el món el 29 de novembre.

La cita serà en la Plaça d’Espanya, a les 12 h, vestits de verd. El recorregut continuarà per Oms, La Rambla, Unió i finalitzarà en Es Born amb la lectura del manifest i actuacions musicals.

Fins al moment, estan confirmades les actuacions del Germà L, Jaume Mas i Xarlee Green.

La Marxa mundial pel clima té per objectiu exigir als representants polítics de la cimera que prenguin mesures contundents i urgents per combatre el canvi climàtic abans que sigui massa tard.

El 30 desembre comença la cimera pel clima de París, on els nostres dirigents polítics es reuneixen per negociar un acord enfront del canvi climàtic. Necessitem ser moltes persones en aquestes marxes internacionals: des de tots els racons del món exigirem mesures ambicioses que responguin al gran repte del canvi climàtic. Volem formar part d’aquest moviment i ens encantarà que tu també t’uneixis.

Pàgina oficial de l’esdeveniment

Esdeveniment a facebook

Twitter: #COP21, #RebeliónEnergética, #ClimateMarch, #29N