Clima i energia

15 setembre18h. Formació per a l’acció: mobilitat sostenible i la seva repercussió en la qualitat de vida, consum energètic i com a instrument de lluita contra el canvi climàtic

En aquesta primera trobada parlarem de lamobilitat sostenible i la seva repercussió, entre d’altres aspectes, en la qualitat de vida, el consum energètic i com a instrument per a lluitar contra el canvi climàtic. Així mateix, farem una pluja d’idees per imaginar accions que es puguin desenvolupar el dia del Park(ing) Day.

Formador: Mariano Reaño, responsable del grup de mobilitat d’Amics de la Terra Mallorca. Assessor jurídic i membre del secretariat de ConBici, cofundador i portaveu 2n de Cliclojuristas.

Dimarts 15 de setembre de 18 a 20:30h a la seu d’Amics de la Terra (Av. Comte Sallent 4, 1r A, Palma de Mallorca).

Divendres 18 de setembre tot el dia (farem torns de matí i tarda). Aquesta setmana és la setmana de la mobilitat i aquest dia en concret celebrarem el Park(ing) Day. Un dia de reivindicació per donar-li un ús més lúdic i peatonal a les ciutats. Menys cotxes i més persones a les ciutats!

Amics de la Terra comença un projecte que té per objectiu desenvolupar la comprensió crítica del món i el paper de la nostra societat globalitzada, i fomentar la participació activa en temes de justícia ambiental.

En concret generarem espais de formació, participació, debat i definició d’accions sobre diferents temàtiques ambientals, com ens afecten aquí i als països del sud.

L’escola de sostenibilitat és un projecte europeu que desenvolupat pels diferents grups d’Amics de la Terra Europa.

Qualsevol persona amb ganes d’aprendre, aportar, participar, comunicar-ho a altres persones, etc.

  • Model agroindustrial i consum responsable (finals setembre)

  • COP21: comunicació per a l’acció (octubre-novembre)

Per inscriure’t a la formació envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.