Biodiversitat

Diumenge 3 d’abril: Sortida Son Amer i Binifaldó

El diumenge 3 d’abril farem l’excursió que vam haver d’anular per mal temps al febrer. Transitarem per la Serra de Tramuntana declarada Patrimoni de la Humanitat, en concret per ses finques públiques de Son Amer i Binifaldó, pel GR-221. Caminarem pel camí de s’Ermita i aturarem a veure sa font. Després pujarem ascendint per un alzinar mil·lenari fins al mirador dedicat al Foment de Turisme de Mallorca. Gaudirem d’una vista panoràmica espectacular, després tornarem a baixar pel mateix camí fins al refugi de Son Amer, on tindrem s’oportunitat de veure el seu centre d’interpretació del GR-221. Al voltant de les 13:30 h gaudirem del dinar del refugi (opcional).

Durada excursió: fins al mirador és de 45 minuts d’anada aproximadament. IMPORTANT VENIR BEN CALÇAT.

IMPORTANT: al refugi ens demanen confirmar la setmana del 21 de març les persones que dinarem, pel que us preguem que ens ho confirmeu abans del 23.

Preus dinars del refugi:

Preu sortides: 3 euros (pels socis/sòcies i menors de 14 anys és gratis).. Podeu veure com fer-vos socis/es aquí (40 euros anuals, descomptes per joves i majors)

Pagament: és necessari fer el pagament previ al nostre compte: ES17 20560004484102002892 (Caixa Colonya), especificant nom, cognoms i nombre de participants.

Durada: Excursió, visita i dinar de 11h a 16h aproximadament.

Lloc de trobada: diumenge a les 9:45 h al pàrquing del Conservatori de Palma o a les 11 h directament al pàrquing del refugi de son Amer (Lluc, Escorca). Vegeu on està exactament aquí.

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Termini d’inscripció fins 23 de març (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!