Biodiversitat

1a sortida “APRÈN AMB LA NATURA” L’ecosistema mediterrani i la posidònia: 11 de Maig al PN de Mondragó

A Amics de la Terra comencem un nou cicle de sortides amb l’objectiu d’aprendre amb la natura. Durant el 2013 farem 5 sortides amb les que aprendrem sobre: ecosistema mediterrani, posidònia, energies renovables, zones humides, cicle de l’aigua, canvi climàtic, bosc mediterrani, agricultura local i ecològica i alimentació a Mallorca.

APRÈN AMB LA NATURA comprèn una excursió guiada amb formació específica i un butlletí sobre la temàtica de la sortida.

1a sortida: L’ECOSISTEMA MEDITERRANI I LA POSIDÒNIA. Anem al Parc Natural de Mondragó, amb Isabel Moreno, sòcia d’amics de la terra i Catedràtica de Biologia Marina, on aprendrem sobre un clar exemple d’ecosistema mediterrani que inclou: cultiu de secà i arbres amb ametllers, bosc mediterrani, roques, zones humides, dunes, platges, aigua i fons marins, cadascun amb la seva flora i fauna corresponent. Veurem i aprendrem també sobre estructures d’ús humà com les “rotes”, “barraques de roter”, pous, molins d’aigua, canteres, “sitges” i fons de calç, i en especial tractarem les praderies de posidònia i la seva importància.

Durada: matí de 8.45/10h a 14.30 h aproximadament.

Lloc de trobada: dissabte 11 de maig a les 8.45h al pàrquing del Conservatori de Palma o a les 10h al Parc Natural de Mondragó (entrada de Font de n’Alis).

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades a 30 persones. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Termini d’inscripció fins 9 de maig (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

US ESPEREM!!!

Aquestes sortides comptem amb el suport de la Fundació Guillem Cifre.