Biodiversitat

11a SORTIDA CLIMÀTICA: 21 de maig Centre interpretació Cabrera (Colònia Sant Jordi)

A Amics de la Terra seguim investigant els efectes del canvi climàtic a Mallorca. Descobreix quin són i com ens afecten!

11a Sortida climàtica: Anem al CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE CABRERA molt ben acompanyats per Isabel Moreno, sòcia d’amics de la terra i Catedràtica de Biologia Marina, i Miquel Socies, pescador de la cofradia d’Alcúdia des de fa més de 30 anys. Sens dubte aquesta serà una sortida molt especial, ja que ens permeterà conèixer dos punts de vista diferents de dues persones molt expertes en les seves matèries (la ciència i la pesca). Ens aproparan a la problemàtica de la mar, els recursos marins, coneixerem la seva biología, els efectes del canvi climàtic sobre la flora i fauna marina, etc. i podrem preguntar moltíssimes coses a n’Isabel i en Miquel, ja que són un poc de coneixements i l’ocasió s’ho mereix.

Durada: matí de 9.00 a 14.00 h aproximadament.

Lloc de trobada: dissabte 21 de maig a les 9.00h al conservatori de Palma (sigueu puntuals!!), o a les 10h al Centre d’Interpretació de Cabrera (c. Gabriel Roca s/n (cantonada plaça es dolç), Colònia Sant Jordi).

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: heu de portar aigua i per berenar si us fa falta. La entrada al Centre de Intrepretació és gratis.

Termini d’inscripció fins 19 de maig (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

US ESPEREM!!!