Biodiversitat

Amics de la Terra exigeix l’aplicació del Pla de Gestió de la Serra de Tramuntana

Amics de Terra celebra la declaració de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat, i felicita a l’anterior Consellera de Territori Maria Lluïsa Dubon i el seu equip per l’estratègia de promoció i participació ciutadana duta a terme per aconseguir aquest reconeixement.

Ara, el nou equip del Consell de Mallorca hauria d’aplicar el pla de gestió que es va elaborar amb la participació de més de 50 entitats, entre les quals Amics de la Terra, per definir els programes i accions prioritàries que garanteixin la seva conservació.

Amics de la Terra creu que la declaració de la Serra com a patrimoni de la Humanitat és una oportunitat per fomentar un altre model de desenvolupament econòmic i turístic sostenible i respectuós amb els valors de la Serra, demostrant que és possible compatibilitzar el turisme amb la conservació del territori.

En aquest sentit és necessari aplicar rigorosament l’estratègic pla de gestió elaborat, a fi de garantir que totes les actuacions que es desenvolupin fomentin la conservació, protecció, divulgació i sostenibilitat dels valors ambientals i etnogràfics de la Serra. Com a grup ecologista preocupat per la sostenibilitat de la nostra illa, ens oferim a col•laborar en qualsevol iniciativa que vagi en aquesta direcció.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest