Altres

VOTA A LES ELECCIONS EUROPEES: TRIA EL MEDI AMBIENT!

Les eleccions europees són una oportunitat d’ajudar el medi ambient. Més del 80% de la legislació ambiental espanyola prové de decisions comunitàries.

Per això, és important votar en les pròximes eleccions europees.

Tens dubtes sobre què defensa cada partit polític?

Nosaltres també. Però ara tenim unes pistes que ens poden guiar.

Les 5 organitzacions defensores del medi ambient han aconseguit els compromisos d’alguns partits polítics amb respecte temes ambientals d’importància:

A dia d’avui, candidats de Primavera Europea, Els Pobles Decideixen, Esquerra Plural i Podem i PACMA han acceptat el compromís de defensar tots els punts destacats pels ecologistes en cas de ser elegits.

Per la seVa part la candidata del PSOE els ha admès pràcticament tots.S’han compromès a reunir-se periòdicament amb les organitzacions ecologistes per analitzar el desenvolupament de l’activitat parlamentària i els propers reptes en matèria de medi ambient.

Partit Popular, UPyD, l’Esquerra pel Dret a Decidir, Coalició per Europa i Vox no han respost a la crida de les organitzacions.

Et comuniquem aquests resultats amb l’objectiu de proporcionar informació objectiva a la ciutadania en un moment tan important com són les eleccions europees.

La Unió Europea té per davant l’enorme desafiament de donar un gir al model actual i protegir les persones i el medi ambient. En aquest sentit, el Parlament Europeu és un actor essencial en el canvi cap a la sostenibilitat i el vot de la ciutadania és crucial per marcar aquesta orientació tan necessària.

Amics de la Terra, Ecologistes en Acció, Greenpeace, SEO / BirdLife i WWF