Altres

Et convidem a la festa del 20 aniversari d’Amics de la Terra: 13 desembre a son Cós

Amics de la Terra Mallorca celebra el seu 20 aniversari!

I volem fer algo especial amb tots els que ens heu estat acompanyant en totes les nostres aventures i activitats. (Podeu veure les fotos que anem actualitzant amb les activitats i participants dels darrers 20 anys aquí.

Per això, et volem convidar a compartir d’aquest moment tan especial amb tots nosaltres el dissabte 13 de desembre!

Sobretot gaudir del paisatge i de la bona companyia, però a més a més farem:

El menú inclou:

IMPORTANT: Si ets vegana / vegetariana indica-ho al mail de confirmació per tal de sol•licitar un menú sense proteïna animal. Si vols venir amb nens indica-ho també per sol•licitar un menú infantil i especifica l’edat.

A les 13h a la finca de Son Cós (Marratxí), on fa molt poquet vam fer una sortida i vam descobrir que és un lloc meravellós, tradicional, agrícola i amb molt bones vistes a la Serra de Tramuntana. A més, destacar que el tracte va ser molt entranyable.

Podeu trobar la ubicació i com arribar a son Cós en el plànol adjunt

Ruta per arribar a Son Cós

Preu del dinar: 20 euros/persona (és per pagar el menjar a son Cós, ens han fet un preu força rebaixat per ser nosaltres).

IMPORTANT: Cal fer l’ingrés previ per fer la reserva de plaça al número de compte ES17-2056-0004-48-4102002892 (Caixa Colonya) i especificar nom complert, nombre de places i “dinar aniversari”.*

IMPORTANT: places limitades. Tindran preferència els socis d’Amics de la Terra. (Recordeu que fins a finals d’any tenim en marxa la campanya d’aniversari per als nous socis, que pagueu la meitat de la quota: 20 euros. Encara hi sou a temps! )

Termini d’inscripció fins 9 de desembre

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

Anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la festa.

ESPEREM LES VOSTRES CONFIRMACIONS!