Altres

5 juny 19h – Dia Mundial de Medi Ambient: Xerrada “Fotografia i Ecologia: pot la fotografia canviar el món?”

Vivim en l’era visual. En el món “ric” gairebé qualsevol persona pot accedir a un dispositiu que realitzi fotografies. D’altra banda internet i les xarxes socials han popularitzat la seva pràctica. Resultat: qualsevol és susceptible de ser fotògraf i les imatges ho inunden tot.

Llavors, en aquest món ple d’imatges, pot encara una fotografia impactant emocionar-nos, fer-nos pensar, reflexionar? Potser conscienciar? I en aquest cas, pot aconseguir que passem a l’acció, que ens comprometem amb una causa? Pot llavors canviar? Canviar el món?

Ponent : Alberto Cubillo, tècnic d’espectacles i fotògraf freelance. Membre de la junta directiva d’Amics de la Terra Mallorca.

Dia i lloc : Dijous 5 de juny a les 19h. Llibreria Agapea, c / Marquès de Fonsanta, 6 (al costat de plaça Espanya), Palma de Mallorca

Amics de la Terra cumplim 20 anys a finals del 2014 . 20 anys d’implicació, conscienciació, activitats, educació, col.laboració, cooperació i acció per fer una societat respectuosa amb el medi ambient, justa i solidària.

Són molts motius per estar de celebració i per això fem una sèrie d’activitats de diferent temàtica ambiental que volem compartir amb tots vosaltres.