Alimentació i agricultura

Sortida diumenge 18 d’octubre 10h. Formació per a l’acció: activisme agrari i alimentari

Serà una formació teòrico – pràctica. Visitarem la finca d’un projecte consolidat que marca l’esperit que volem transmetre de formar per actuar. Anirem a la finca de l’associació Naturalment que té l’objectiu d’estendre el concepte d’horts polivalents que puguin oferir socialment l’alternativa d’autoabastiment local, complementar diferents disciplines de treball, diferents tècniques de cultiu i altres cerques de contacte amb la terra paral·leles a les tradicionals. Reflexionarem sobre com és el nostre model agrícola actual, quines opcions tenim i els impactes als països del sud.

La visita es composa de :

Formadors:

  • Jordi Gomila, enginyer agrònom

  • Carlos Amengual, tècnic en agricultura ecològica

Diumenge 18 d’octubre de 10 a 17h a finca de Naturalment, camí de Passatemps, 32, Son Sardina (Palma de Mallorca) Podeu veure la seva localització i com arribar aquí.

Plantejarem activitats individuals i col·lectives que puguem dur a terme.

Amics de la Terra comença un projecte que té per objectiu desenvolupar la comprensió crítica del món i el paper de la nostra societat globalitzada, i fomentar la participació activa en temes de justícia ambiental.

En concret generarem espais de formació, participació, debat i definició d’accions sobre diferents temàtiques ambientals, com ens afecten aquí i als països del sud.

L’escola de sostenibilitat és un projecte europeu que desenvolupat pels diferents grups d’Amics de la Terra Europa.

Qualsevol persona amb ganes d’aprendre, aportar, participar, comunicar-ho a altres persones, etc.

  • COP21: comunicació per a l’acció (octubre-novembre)

Per inscriure’t a la formació envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.