Alimentació i agricultura

Guia per comprar local i directe

Coincidint amb el Dia mundial de l’Alimentació, avui presentam la primera versió d’aquesta Guia per comprar local i directe a Mallorca. És un document en procés, però no ens hem pogut contenir les ganes de compartir-la amb vosaltres.

Amb gairebé 90 indrets on comprar aliments cultivats o elaborats a Mallorca, hi trobaràs opcions reals per omplir la teva senalla. Fruita, verdura, oli, fruits secs, conserves, productes làctics, carn i embotits, vins i cerveses, mel… tots aliments de qualitat i a bon preu.

Descarrega’t la guia aquí.

Com et diem és una feina en procés. Esperam treure una versió més completa abans de final d’any i una versió electrònica, accessible des d’Internet i més interactiva, en començar el 2016.

Tu també pots participar! Si veus alguns errors o omissions, t’agrairem que ens ho facis a saber. Si vols proposar algun nou indret, també estarem encantats d’incloure’l a les properes versions de la guia.

La Guia de consum local i directe de Mallorca és un document per a ser utilitzat. Ajuda’ns a que quanta més gent el conegui, fes-la córrer per les xarxes, imprimeix-la per penjar-la a la gelera…

Amics de la Terra apostem per aliments amb quilòmetre zero, amb menor impacte sobre el medi ambient i que afavoreixin l’economia local.