Alimentació i agricultura

El nostre calendari t’anima a consumir local

Arribats al desembre, se’ns acaben les pàgines del calendari. És per això, que el nou calendari d’Amics de la Terra té 13 mesos: del proper gener al gener del 2017. Un calendari que t’ajuda a fer compra directa i de producte local.

Ja fa uns mesos que estam treballant en reunir informació sobre diferents projectes de producció d’aliments a Mallorca que fan venda directa. Si el passat Dia mundial de l’alimentació vam presentar la primera edició de la guia en format electrònic, aquesta setmana hem tret de la impremta una versió en paper, lleugerament revisada i ampliada, que s’acompanya del calendari de 2016.

Hem fet una edició de 250 exemplars, dels que en podeu adquirir un si us agrada. El preu per a socis i sòcies és de 2 euros i per a les demés persones de 5 euros. Són diners que rebrem com a donatiu, per contribuïr a que Amics de la Terra pugui seguir treballant en aquesta línia.

Si us interessa el calendari, podeu escriure a comunicacio@amicsdelaterra.org i concertar cita per recollir-los a l’oficina.

Gràcies a la col·laboració de moltes de vosaltres, hem pogut editar un calendari on hem cuidat molt les fotografies i disseny, de la mà de Xavier Moyà, actual col·laborador d’Amics de la Terra.

Volem agraïr públicament a totes aquelles persones que vau respondre a la crida i ens vau donar una mà, literalment, per a fer les fotografies que il·lustren cada mes. Les fotografies transmeten una idea és clara: apostem per al consum directe, prescindint d’intermediaris, sempre que sigui possible. I per sort, a Mallorca, ho tenim fàcil: a l’illa hi podem trobar una gran varietat d’aliments produïts aquí i, moltes vegades, de forma ecològica.

Agraïm també la col·laboració a en Ricard Vila, el padrí, i d’en Sergi i na Violeta (l’un, nét real, l’altra, figurada) que han posat la imatge a la portada.

I no podem deixar d’agraïr la magnífica feina que han fet les persones d’Amadip/ Esment per passar a paper totes aquestes mans i cares, moltes gràcies a vosaltres també!