Alimentació i agricultura

17 de juny: Curs de poda de cítrics (tarongers i llimoners)

Organitzem un curs de poda ara que és el temps ideal per podar cítrics. Si tens terreny amb tarongers i llimoners o simplement vols aprendre a podar, aquest és el teu curs.

Eduardo Urraca, professional del sector i soci d’Amics de la Terra, impartirà la teoria i pràctica.

Passarem un dia agradable a la Finca Camp d’Inca, aprenent la teoria i pràctica de les tècniques de poda dels tarongers i llimoners (porteu guants i estissores de posar si en teniu). Dinarem tots junts de paella o fideuà. Porteu també banyador que hi ha una petita piscina.

El curs està programat per diumenge dia 17 de juny. Quedem directament a la finca a les 9.00h. El curs serà de 9 a 13h i acabarem havent dinat (16-17h).

On?

La finca Camp d’Inca està situada davant del Festival Park, agafeu la carretera de Bunyola, veureu una paret de color rosa i un cartell que posa el nom de la finca. Entreu i a 20m està la porta d’entrada,

El curs té un cost de 25 euros (que inclou la formació, el dinar i beure). Socis d’Amics de la Terra 20 euros. Les places són limitades.

Per formalitzar la vostra inscripció, heu d’escriure al correu participacio@amicsdelaterra.org o bé telefonar al 971757939.