Uneix-te a la Plataforma per un Nou Model Energètic

PLATAFORMA PER UN NOU MODEL ENERGÈTIC. Medi ambient, sobirania energètica i treball JA!

La Plataforma per un Nou Model Energètic (Px1NME) ha nascut de la trobada de dues idees:

Primera: que ja és possible la transició cap a un sistema energètic net i sostenible. Un canvi, que fa temps que és urgent i necessari, és ara també una alternativa més econòmica que la dependència dels combustibles fòssils i de l'urani.

Segona: que res canviarà si la societat civil no hi empeny. Durant dècades, unes poques organitzacions han guanyat moltíssims diners venent energia contaminant. Han acumulat enormes quantitas de capital i amb això, un immens poder. I tot plegat els serveix per mantenir el seu statu quo. Si volem que l'energia sigui un bé per a tots i en benefici de tots necessitem una ciutadania informada i activa.

A la Plataforma hi cabem tots/es i és important que hi siguem. Per això els objectius que defensam són senzills i inclusius. El dia que les organitzacions i els ciutadans s'organitzin per dir crear un nou model energàtic, tot haurà canviat al món de l'energia. I aquesta és l'aspiració de la Plataforma per un Nou Model Energètic: demostrar que ha arribat el moment del canvi, i mobilitzar a la societat perquè sigui possible. Sense personalismes i sense equilibris de poder, percebent la importància de l'objectiu i la magnífica oportunitat que se'ns presenta.

Uneix-te a la plataforma aquí

Més info:

Document fundacional de la Plataforma: En què consisteix el Nou Model Energètic i per què adherir-se? (descarregar a baix)

formulario de inscripción para voluntarios

Perfil de facebook

Som Energia