Vols reduir un 20-40% la teva factura energètica? Et regalem una auditoria domèstica

. . A Amics de la Terra, dins dels nostres objectius per avançar cap a l'energia comunitària, l'eficiència i l'estalvi energètic, estem realitzant un projecte d'auditories energètiques i volem oferir-te l'oportunitat de participar-hi. Com? Regalant-te una auditoria energètica valorada en 300 euros.

Convocatòria oferta instituts: Tallers gratuïts "La nostra dependència del petroli i els seus impactes als països empobrits"

. . Convocatòria oferta educativa “La nostra dependència del petroli i els seus impactes als països empobrits” Inscripcions obertes i GRATUÏTES: PLACES LIMITADES Amics de la Terra, amb el suport de la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern Balear, vos oferim la possibilitat de participar en un nou projecte de sensibilització sobre la nostra dependència del petroli i els seus impactes ambientals i socioeconòmics.

Oferta educativa Amics de la Terra Mallorca 2014/15

. Amics de la Terra Mallorca fa molts d'anys que es dedica a l'educació ambiental escolar, però el context econòmic actual ens dificulta seguir oferint el nombre de tallers gratuïts que oferíem anys enrere. Posem a la disposició dels Centres Escolars els materials didàctics que disposem, exposicions i una oferta de tallers de diferents temàtiques ambientals.

Dóna-li la volta a la teva compra! Demana local! On?

Receptes quilomètriques, aliments amanits amb CO2 i explotació laboral Mira el següent vídeo i ho veuràs ben clar! On aconseguir aliments locals? {list} En els mercats municipals i setmanals*: pregunta a la persona que atén per l'origen dels teus aliments. També hi ha mercats ecològics, com en de la plaça Patins a Palma, o el setmanal de Santa Maria.

Informa't i signa per dir No al TTIP!

. Què és el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP)? Es tracta d'un acord comercial entre la Unió Europea i els Estats Units que pretén equiparar les normatives a banda i banda de l'oceà. En poques paraules, és el nou cavall de Troia . La Comissió Europea, el Govern Nord-americà i les grans empreses estan venent-nos l'acord com l'antídot definitiu contra la crisi. Però estan ocultant una pèrdua de drets sense precedents.