Participa en el sorteig de 10 calendaris 2015 TTIP Secret

. . Te'n recordes de la saga de TTIP Secret: No al Tractat de Troia? Són les vinyetes que vam crear per explicar les conseqüències del tractat. Ara hem dissenyat un calendari que pots aconseguir apuntant-te a aquest sorteig. Cada un dels mesos de l'any correspon a una de les vinyetes que va dibuixar la il·lustradora Isabel Vázquez per mostrar, en clau d'humor, els problemes que comporta el tractat i així arribar a més persones.

Informa't i signa per dir No al TTIP!

. Què és el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP)? Es tracta d'un acord comercial entre la Unió Europea i els Estats Units que pretén equiparar les normatives a banda i banda de l'oceà. En poques paraules, és el nou cavall de Troia . La Comissió Europea, el Govern Nord-americà i les grans empreses estan venent-nos l'acord com l'antídot definitiu contra la crisi. Però estan ocultant una pèrdua de drets sense precedents.

ACTUA: CAMPANYA 20/20

.. ENGUANY T'HO POSEM MÉS FÀCIL PERQUÈ CELEBREM EL NOSTRE 20 ANIVERSARI En motiu de la celebració, SI ET FAS SOCI/A ABANS DE FINALS D'ANY NOMÉS PAGUES 20 EUROS * Pagues 20 euros el primer any domiciliant la quota. Suma’t i participa a les nostres activitats. Pots anar veient les fotos de les activitats que hem realitzat en aquests 20 anys a la galeria de la nostra web i en nostre facebook. Ho anem actualitzant cada setmana. Hem començat per les fotos del 1994, que no tenen desperdici, vaja look!

Oferta educativa Amics de la Terra Mallorca 2014/15

. Amics de la Terra Mallorca fa molts d'anys que es dedica a l'educació ambiental escolar, però el context econòmic actual ens dificulta seguir oferint el nombre de tallers gratuïts que oferíem anys enrere. Posem a la disposició dels Centres Escolars els materials didàctics que disposem, exposicions i una oferta de tallers de diferents temàtiques ambientals.

Actua! Els Estats hauran de pagar indemnitzacions a empreses? No al ISDS!

. AIXÒ ÉS MOLT IMPORTANT, intenteu difondre EL MÀXIM POSSIBLE SI US PLAU perquè moltíssima gent el signi. NO AL ISDS (mecanisme de solució de controvèrsies inversionista-Estat) Digues a la Comissió Europea que no atorgui privilegis a empreses multinacionals ni inversors estrangers.