Actua: pararem la impunitat de les multinacionals a Hondures

. . 19 maig 2016 En el transcurs de dues setmanes, quatre activistes han estat assassinats a Hondures per oposar-se al costat de les comunitats indígenes a diferents megaprojectes que atempten contra la vida de les comunitats i els seus mitjans de subsistència. Tot això ha succeït després de l'assassinat de Berta Càceres el març passat, capdavanter indígena lenca, que va donar la seva vida per defensar els drets humans i ambientals enfront del projecte d'una represa hidroelèctrica, Aigua Zarca, de l'empresa DESA; drets que aquesta empresa de complicitat amb el govern està dinamitant.

Convocatòria educació secundària: Tallers gratuïts ´L'energia i els seus impactes´

. . Convocatòria oferta educativa a secundària: tallers "L'energia i els seus impactes" Inscripcions obertes i GRATUÏTES: PLACES LIMITADES. Data límit per la realització dels tallers 18122016 Amics de la Terra, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, us oferim la possibilitat de participar en tallers per sensibilitzar als alumnes sobre els impactes ambientals de l’ús d’energia derivada de combustibles fòssils, les repercussions socials i ambientals de l’ús d’energia a les Illes Balears i als països empobrits, i conèixer les alternatives al model energètic actual. El taller pretén educar promovent uns criteris ambientals, responsabilitat i canvi d'hàbits.

Marca la X Solidària en la teva declaració

. . Què és la X Solidària? La X Solidària és una ics que recolza a les organitzacions amb finalitats socials i ambientals. Podràs marcar-la quan facis la declaració de la renda. És la casella que es denomina "Finalitats Socials". Més informació aquí En marcar la X Solidària:

Rebelió energètica JA!

. Les cimeres de canvi climàtic són una oportunitat clau per fixar uns objectius de reducció d'emissions que ens permetin evitar un canvi climàtic irreversible. No obstant això, no podem confiar plenament en les promeses dels nostres representants polítics. Hem de prendre les regnes, demostrar que hi ha alternatives, crear-les i formar part de les mateixes.

Ara ja no tens excusa: mira com fer compostatge d'una manera senzilla i visual

. . Compostatge domèstic. Una història sobre com reduir els residus orgànics de menjar i jardineria. T'ensenyem com fer-ho de manera fàcil, barata i divertida. Redueix els teus residus i tanca el cicle de la matèria. Així contribueixes en la millora del planeta i a conservar els seus recursos naturals.