Ens ajudes? On estalviar deixalles tot reutilitzant.

Per aquest estiu ens hem proposat posar sobre el mapa quants més recursos per a reutilitzar el que ja no fem servir o reparar el que ja no funciona ens sigui possible. La idea és convertir aquesta informació en un gran directori a nivell estatal, fruit de la col·laboració entre tots els grups locals d'Amics de la Terra.

Actua! Aturarem l'impost al Sol

. . Amb summa ironia, el passat 5 de juny, Dia Mundial del Medi ambient, el Govern va presentar un esborrany de Reial decret d'Autoconsum, que, a contra corrent internacional, pretén imposar un "Impost al Sol" i obstaculitzar enormement l'emancipació energètica ciutadana que suposa aquesta forma de generar i consumir energia elèctrica, a través d'una infinitat de barreres administratives i econòmiques.

Reviu la teva natura

. . A Europa hi ha una sèrie de lleis vitals que protegeixen la nostra naturalesa més preuada. La vida silvestre i els espais naturals més valuosos del nostre continent depenen d'aquesta protecció legal. La Comissió Europea està plantejant ara fer reformes que afeblirien aquestes lleis, tirant enrere anys de progrés. La Comissió Europea està demanant als ciutadans la seva opinió i est és el moment de fer sentir la nostra veu.

Ciberacció: el Parlament Europeu ha de pronunciarse sobre el TTIP

Organitzacions llancen una ciberacció per reclamar als europarlamentaris que apostin per la gent Amics de la Terra i AK Europa amb el suport de la campanya No al TTIP llancen una ciberacció en la qual animen a la ciutadania a exigir als europarlamentaris que es posicionin en contra del TTIP (Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions entre EUA i EU).

Marca la X Solidària en la teva declaració

. . Què és la X Solidària? La X Solidària és una ics que recolza a les organitzacions amb finalitats socials i ambientals. Podràs marcar-la quan facis la declaració de la renda. És la casella que es denomina "Finalitats Socials". En marcar la X Solidària: {list} * Fas que es destini un 0,7% dels teus impostos a programes socials i ambientals que realitzem les ONG.