Actua! Els Estats hauran de pagar indemnitzacions a empreses? No al ISDS!

. AIXÒ ÉS MOLT IMPORTANT, intenteu difondre EL MÀXIM POSSIBLE SI US PLAU perquè moltíssima gent el signi. NO AL ISDS (mecanisme de solució de controvèrsies inversionista-Estat) Digues a la Comissió Europea que no atorgui privilegis a empreses multinacionals ni inversors estrangers.

SIGNA PER EXPRESSAR EL TEU REBUIG I DIR NO A LES PROSPECCIONS PETROLÍFERES A CANÀRIES!!!

. Les prospeccions a Canàries, un despropòsit sense precedents. Declaració d'Impacte Ambiental positiva a les prospeccions petrolíferes a Canàries. L'avaluació ambiental ha estat plena d'irregularitats i no estava conclosa . La decisió del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient de concedir ha estat una Declaració d'Impacte Ambiental (DIA) positiva a les prospeccions previstes per Repsol en aigües de l' arxipèlag canari. Per a les ONG de defensa ambiental es tracta d'un acte injustificable, que posa en greu risc tant al medi ambient com a la principal activitat econòmica de les illes.

VOTA A LES ELECCIONS EUROPEES: TRIA EL MEDI AMBIENT!

. . Les eleccions europees són una oportunitat d'ajudar el medi ambient. Més del 80% de la legislació ambiental espanyola prové de decisions comunitàries. Per això, és important votar en les pròximes eleccions europees. Tens dubtes sobre què defensa cada partit polític?

Foto-acció #YoPidoLocal

. Envia'ns la teva foto amb aliments amanits amb justícia social i ambiental Volem mostrar al món que cada vegada més gent dóna suport a una agricultura local, respectuosa amb el medi ambient i amb les persones. Per això llancem aquesta foto - acció, ens ajudes ?

Dóna-li la volta a la teva compra! Demana local! On?

Receptes quilomètriques, aliments amanits amb CO2 i explotació laboral Mira el següent vídeo i ho veuràs ben clar! On aconseguir aliments locals? {list} En els mercats municipals i setmanals*: pregunta a la persona que atén per l'origen dels teus aliments. També hi ha mercats ecològics, com en de la plaça Patins a Palma, o el setmanal de Santa Maria.