Marca la X Solidària en la teva declaració

. . Què és la X Solidària? La X Solidària és una ics que recolza a les organitzacions amb finalitats socials i ambientals. Podràs marcar-la quan facis la declaració de la renda. És la casella que es denomina "Finalitats Socials". Més informació aquí En marcar la X Solidària:

Rebelió energètica JA!

. Les cimeres de canvi climàtic són una oportunitat clau per fixar uns objectius de reducció d'emissions que ens permetin evitar un canvi climàtic irreversible. No obstant això, no podem confiar plenament en les promeses dels nostres representants polítics. Hem de prendre les regnes, demostrar que hi ha alternatives, crear-les i formar part de les mateixes.

Ara ja no tens excusa: mira com fer compostatge d'una manera senzilla i visual

. . Compostatge domèstic. Una història sobre com reduir els residus orgànics de menjar i jardineria. T'ensenyem com fer-ho de manera fàcil, barata i divertida. Redueix els teus residus i tanca el cicle de la matèria. Així contribueixes en la millora del planeta i a conservar els seus recursos naturals.

Recolza als pobles de Guatemala

. Una empresa Marca Espanya, Ecoener-Hidralia, vol construir una presa en Barillas, Guatemala. La hidroelèctrica gallega va arribar a la zona en 2007 amb la intenció d'apropiar-se del Riu Canbalam i els recursos naturals de les comunitats de Barillas. Aquest mateix any, en una consulta pública, més del 90% de la població es va oposar a la construcció de la central.

Repara: desprograma l'obsolescència!

Les coses ja no duren tant com abans, ja ho deien les nostres padrines i ho seguirem dient nosaltres! La indústria dissenya objectes amb data de caducitat. Per què? Per a poder seguir venent i treure rèdit de les seves inversions. D'això se'n diu obsolescència programada.