Foto-acció #YoPidoLocal

. Envia'ns la teva foto amb aliments amanits amb justícia social i ambiental Volem mostrar al món que cada vegada més gent dóna suport a una agricultura local, respectuosa amb el medi ambient i amb les persones. Per això llancem aquesta foto - acció, ens ajudes ?

Dóna-li la volta a la teva compra! Demana local! On?

Receptes quilomètriques, aliments amanits amb CO2 i explotació laboral Mira el següent vídeo i ho veuràs ben clar! On aconseguir aliments locals? {list} En els mercats municipals i setmanals*: pregunta a la persona que atén per l'origen dels teus aliments. També hi ha mercats ecològics, com en de la plaça Patins a Palma, o el setmanal de Santa Maria.

SIGNA CONTRA LES PROSPECCIONS DE PETROLI!

. ARA ÉS EL MOMENT DE PRESENTAR AL·LEGACIONS I RECOLLIR SIGNATURES PER ATURAR EL PROJECTE!! 1) PRESENTA AL·LEGACIONS CONTRA LES PROSPECCIONS. T'animem a que presents al·legacions i et mobilitzis contra el projecte petrolier de Cairn Energy en el golf de València, la fase I (sondejos acústics) està actualment en període d'informació pública.

NECESSITEM EL TEU SUPORT! 20 anys millorant el medi ambient a Mallorca.

FES-TE SOCI D'AMICS DE LA TERRA Volem recolzar els productes ecològics i locals. Volem reforçar la nostra base social i volem que tu hi formis part. Volem seguir lluitant pel medi ambient i volem que tu hi participis. FES-TE SOCI I POTS GUANYAR EL SOPAR PER A DUES PERSONES:

FES-TE COPROPIETARI SOLAR. COM?

. . Gràcies al conveni que Amics de la Terra i Ecooo han signat, una planta fotovoltaica de 20 kW es posa a disposició dels activistes i simpatitzants d'Amics de la Terra i de totes les persones interessades, perquè es transformin en agents actius a favor de canvi de model energètic.