Rebelió energètica JA!

. Les cimeres de canvi climàtic són una oportunitat clau per fixar uns objectius de reducció d'emissions que ens permetin evitar un canvi climàtic irreversible. No obstant això, no podem confiar plenament en les promeses dels nostres representants polítics. Hem de prendre les regnes, demostrar que hi ha alternatives, crear-les i formar part de les mateixes.

Ara ja no tens excusa: mira com fer compostatge d'una manera senzilla i visual

. . Compostatge domèstic. Una història sobre com reduir els residus orgànics de menjar i jardineria. T'ensenyem com fer-ho de manera fàcil, barata i divertida. Redueix els teus residus i tanca el cicle de la matèria. Així contribueixes en la millora del planeta i a conservar els seus recursos naturals.

Recolza als pobles de Guatemala

. Una empresa Marca Espanya, Ecoener-Hidralia, vol construir una presa en Barillas, Guatemala. La hidroelèctrica gallega va arribar a la zona en 2007 amb la intenció d'apropiar-se del Riu Canbalam i els recursos naturals de les comunitats de Barillas. Aquest mateix any, en una consulta pública, més del 90% de la població es va oposar a la construcció de la central.

Repara: desprograma l'obsolescència!

Les coses ja no duren tant com abans, ja ho deien les nostres padrines i ho seguirem dient nosaltres! La indústria dissenya objectes amb data de caducitat. Per què? Per a poder seguir venent i treure rèdit de les seves inversions. D'això se'n diu obsolescència programada.

Convocatòria educació primària: Tallers gratuïts ´Reduïm els residus´

. . Convocatòria oferta educativa 3r cicle de primària: tallers "Reduïm els residus" Inscripcions obertes i GRATUÏTES: PLACES LIMITADES. Data límit per la realització dels tallers 18122015 Amics de la Terra, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, us oferim la possibilitat de participar en tallers per sensibilitzar als alumnes sobre la gestió dels residus, els seus impactes a Mallorca; i educar-los promovent uns criteris ambientals, responsabilitat i canvi d'hàbits.