Informa't i signa per dir No al TTIP!

. Què és el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP)? Es tracta d'un acord comercial entre la Unió Europea i els Estats Units que pretén equiparar les normatives a banda i banda de l'oceà. En poques paraules, és el nou cavall de Troia . La Comissió Europea, el Govern Nord-americà i les grans empreses estan venent-nos l'acord com l'antídot definitiu contra la crisi. Però estan ocultant una pèrdua de drets sense precedents.

ACTUA: CAMPANYA 20/20

.. ENGUANY T'HO POSEM MÉS FÀCIL PERQUÈ CELEBREM EL NOSTRE 20 ANIVERSARI En motiu de la celebració, SI ET FAS SOCI/A ABANS DE FINALS D'ANY NOMÉS PAGUES 20 EUROS * Pagues 20 euros el primer any domiciliant la quota. Suma’t i participa a les nostres activitats. Pots anar veient les fotos de les activitats que hem realitzat en aquests 20 anys a la galeria de la nostra web i en nostre facebook. Ho anem actualitzant cada setmana. Hem començat per les fotos del 1994, que no tenen desperdici, vaja look!

Oferta educativa Amics de la Terra Mallorca 2014/15

. Amics de la Terra Mallorca fa molts d'anys que es dedica a l'educació ambiental escolar, però el context econòmic actual ens dificulta seguir oferint el nombre de tallers gratuïts que oferíem anys enrere. Posem a la disposició dels Centres Escolars els materials didàctics que disposem, exposicions i una oferta de tallers de diferents temàtiques ambientals.

Actua! Els Estats hauran de pagar indemnitzacions a empreses? No al ISDS!

. AIXÒ ÉS MOLT IMPORTANT, intenteu difondre EL MÀXIM POSSIBLE SI US PLAU perquè moltíssima gent el signi. NO AL ISDS (mecanisme de solució de controvèrsies inversionista-Estat) Digues a la Comissió Europea que no atorgui privilegis a empreses multinacionals ni inversors estrangers.

SIGNA PER EXPRESSAR EL TEU REBUIG I DIR NO A LES PROSPECCIONS PETROLÍFERES A CANÀRIES!!!

. Les prospeccions a Canàries, un despropòsit sense precedents. Declaració d'Impacte Ambiental positiva a les prospeccions petrolíferes a Canàries. L'avaluació ambiental ha estat plena d'irregularitats i no estava conclosa . La decisió del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient de concedir ha estat una Declaració d'Impacte Ambiental (DIA) positiva a les prospeccions previstes per Repsol en aigües de l' arxipèlag canari. Per a les ONG de defensa ambiental es tracta d'un acte injustificable, que posa en greu risc tant al medi ambient com a la principal activitat econòmica de les illes.