Estalvi d'aigua per sectors i altres informacions

. 'Aigua és vida, que no se t'escapi' és un nou projecte d'Amics de la Terra que pretén sensibilitzar i informar a la ciutadania sobre com funciona i quin són els elements principals del cicle d'aigua dolça i depurada, la problemàtica associada i com el canvi climàtic influeix en el cicle del aigua. També volem promoure uns hàbits més respectuosos de consum d'aigua.

La nostra dependència al petroli i els seus impactes als països empobrits: INFORMA'T I ACTUA!

. . La dependència energètica a les Illes Balears La dependència que té la nostra societat del petroli és cada vegada major i genera grans impactes ambientals, econòmics i socials aquí i ens els països dels que l’extraiem. Les Illes Balears tenim una dependència energètica de l’exterior quasi total, ja que importem el 96 % de l’energia que consumim (l’importem principalment de Mèxic, Aràbia Saudí, Rússia i Nigèria). La factura energètica s’estima en uns 1.000 M€, un 3’8 % del PIB de les Illes Balears.

Fes el CETA Check! Envia la teva pregunta als eurodiputats

. . 6 juliol 2016 Llançament de la campanya en tota la UE de pressió als Eurodiputats perquè prenguin acció contra el tractat: “Fes el CETA Check!” Aquesta campanya permet als ciutadans de tota la UE posar-se en contacte amb diputats del Parlament Europeu i demanar-los que responguin a preguntes sobre l'acord de lliure comerç entre la UE i Canadà (CETA). La campanya és recolzada per l'Aliança contra el TTIP, que juntament amb la iniciativa “Stop TTIP European Citizens’ Initiative”, va recollir l'any passat més de tres milions de signatures contra el TTIP i el CETA.

Actua: pararem la impunitat de les multinacionals a Hondures

. . 19 maig 2016 En el transcurs de dues setmanes, quatre activistes han estat assassinats a Hondures per oposar-se al costat de les comunitats indígenes a diferents megaprojectes que atempten contra la vida de les comunitats i els seus mitjans de subsistència. Tot això ha succeït després de l'assassinat de Berta Càceres el març passat, capdavanter indígena lenca, que va donar la seva vida per defensar els drets humans i ambientals enfront del projecte d'una represa hidroelèctrica, Aigua Zarca, de l'empresa DESA; drets que aquesta empresa de complicitat amb el govern està dinamitant.

Marca la X Solidària en la teva declaració

. . Què és la X Solidària? La X Solidària és una ics que recolza a les organitzacions amb finalitats socials i ambientals. Podràs marcar-la quan facis la declaració de la renda. És la casella que es denomina "Finalitats Socials". Més informació aquí En marcar la X Solidària: